LG Leon 4G kuoret

LG Leon 4G kuoret toimivat erinomaisesti puhelimen kanssa, minkä ansiosta voit käyttää laitetta aivan kuten ennenkin, mutta se on huomattavasti paremmassa turvassa rikkoontumiselta, naarmuilta ja lialta. Jokainen on varmasti joutunut tilanteeseen, jossa puhelin on pudonnut asfaltille, lattialle tai muulle kovalle pinnalle. Varmasti jokainen tällainen kerta on säikäyttänyt ja mielessä on käynyt, että onkohan nyt mentävä hankkimaan uusi puhelin. Tällaisen huolen voi unohtaa, kun hankkii LG Leon 4G kuoret. Jokaisen käyttöön soveltuvat LG Leon 4G kuoret asettuvat paikoilleen täydellisesti ja ovat parhaassa tapauksessa myös täysin huomaamattomat. Suojaamisen lisäksi LG Leon 4G kuoret vaihtavat luurin ilmettä hetkessä täysin toisenlaiseksi ja sopivat erilaiseen arkitilanteeseen. Tilatut LG Leon 4G kuoret toimitetaan 1-3 arkipäivässä – 0€ toimituskulut.

Leon 4G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG Leon 4G Puhelimen Kuoret

    LG Leon 4G on taattua LG-laatua, mutta hinta ei päätä huimaa. Näyttö on juuri sopivan kokoinen eli 4,5 tuumaa, mikä tekee laitteesta kompaktin: 129,9 x 64,9 x 10,9 mm; 140g. Kuvat ja videot saat napattua LG Leon 4G puhelimen 5 megapikselin pääkameralla ja selfiet onnistuvat etukameralla. Mukana on hauskoja kuvausominaisuuksia, aktivoi kamera avaamalla käsi ja sulje sitten käsi ajastimen käynnistämiseksi. LG Leon 4G on nopea 4G-puhelin, jossa on Android-käyttöjärjestelmä. Saat ladattua Google Play -kaupan tuhansien sovellusten joukosta LG Leon 4G laitteeseesi ne mieluisimmat, ja 8 Gt:n muistia on helppo kasvattaa jopa 32 gigaan asti erillisellä microSD muistikortilla.

    LG Leon 4G kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen.LG Leon 4G kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG Leon 4G kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG Leon 4G kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG Leon 4G puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen.

    Kuoret parantavat LG Leon 4G puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG Leon 4G kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. LG Leon 4G suojak

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä