G4c

LG G4c kuoret ovat jokaisen kyseisen puhelinmallin omistajan perusvarusteita, jotka kannattaa hankkia mahdollisimman pikaisesti laitteen turvaksi. LG G4c kuoret saattavat estää laitteesi rikkoontumisen, sillä ne suojaavat sitä edestä, takaa ja jokaiselta sivulta. Ehjää puhelinta on kuitenkin keskimääräistä mukavampi käyttää kuin rikkonaista. Löydä omaan elämäntyyliisi sopivat LG G4c kuoret ja tee luuristasi entistä omempi ja tyylikkäämpi. Suosittelemme valitsemaan omaa käyttötarkoitustasi vastaavat LG G4c kuoret, jotka parantavat laitteen käyttökokemusta. Suurin osa valitsee LG G4c kuoret, joissa on lompakon ominaisuudet eli yhdestä kolmeen korttipaikkaa, kansiläppä sekä setelitasku. Toinen suosittu ominaisuus on kuoren ohuus ja läpinäkyvyys. Toimitamme kaikki tilaukset 1-2 arkipäivässä perille, eikä meillä ole erillisiä toimituskuluja. Toisin sanoen toimituskulut ovat 0€.

G4c

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG G4c Puhelimen Kuoret

    LG G4c:n muotoilu on ominaista LG:lle. Sen hieman kaareva runko istuu käteen kuin hansikas. LG G4c puhelimen etupaneelista tai sivuilta ei löydy ainuttakaan fyysistä näppäintä pilaamasta designia, puhelimen ainoat fyysiset hallintanäppäimet löytyvät takakannesta kameran alta. Näppäimet ovat helposti ja luonnollisesti käytettävissä etusormella kun puhelin lepää kädessä. Pääkamerana LG G4c puhelimessa toimii kahdeksan megapikselin nopea ja tarkka kamera jonka käyttö on intuitiivista - täppää ruudusta kohdetta jonka haluat kuvata, kamera tarkentaa nopeasti kohteeseen ja nappaa kuvan. Etukamerana puhelimessa on viiden megapikselin selfiekamera. LG G4c on mitoiltaan 139,7 x 69,8 x 10,2 mm kokoinen.

    LG G4c kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG G4c kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG G4c kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG G4c kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG G4c puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG G4c puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG G4c kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä