G3s

LG G3 S kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat LG G3 S puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

G3s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG G3s Puhelimen Kuoret

    LG G3 S puhelin on julkaistu vuoden 2014 elokuussa ja sen valttina on klassisen tyylikäs ja upeasti viimeistelty muotoilu. Mitään turhia näppäimiä ei ole tehty pilaamaan etupuolen harmonista näkymää, vaan esimerkiksi avausnäppäin sijaitsee puhelimen takapuolella kameran alapuolella. 8 megapikselin kamera tekee LG G3 S puhelimesta loistavan kuvausvälineen, joten selfiet ja muut kuvat onnistuvat kertaheitolla. LG G3 S laitteen näyttö on 5 tuuman kokoinen ja sisältää 720 x 1280 pikseliä, joten siitä näkee hyvällä kuvanlaadulla kuvat ja somefiidin. LG G3 S on kooltaan 137.7 x 69.6 x 10.3 mm ja painoltaankin vain 134 grammaa.

    LG G3 S kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG G3 S kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG G3 S kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG G3 S kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG G3 S puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG G3 S puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG G3 S kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    LG G3 S suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä