G2 Mini

LG G2 Mini kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat LG G2 Mini puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

G2 Mini

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG G2 Mini Puhelimen Kuoret

    LG G2 Mini 4.7 tuuman näytön omaava älypuhelin, jonka 540 x 960 pikseliä tarkasta näytöstä voi katsoa kaikki sosiaalisen median uutiset, pikaviestinten viestit ja YouTube videopätkät. Kevyt ja siro LG G2 Mini puhelin on painoltaan vain 121 grammaa ja ulkoisilta mitoiltaan 129.6 x 66 x 9.8 mm. Laitteen tyylikkäät linjat istuvat käteen kuin hansikas, ja näppäily on helppoa. LG G2 Mini 8 megapikselin kameralla ikuistat tärkeät hetket hyvällä kuvanlaadulla ja myös etukameran avulla kuvaat hyvät selfiet itsestäsi. Lukuisien Google Play kaupasta ladattavien sovellusten avulla voit räätälöidä LG G2 Mini laitteesta juuri sinulle mieluisan kokonaisuuden.

    LG G2 Mini kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG G2 Mini kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG G2 Mini kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG G2 Mini kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG G2 Mini puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG G2 Mini puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG G2 Mini kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. L

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä