G Flex 2

LG G Flex 2 kuoret on muotoiltu samalla tavalla kaareviksi kuin myös puhelin, joten ne istuvat laitteen kaarevien muotojen päälle täydellisesti. LG G Flex 2 kuoret parantavat liukkaasta laitteesta saatavaa otetta huomattavasti, etenkin jos valitset pehmeästä ja joustavasta TPU geelistä varustetut LG G Flex 2 kuoret. Myös muut materiaalit parantavat luurista saatavaa grippiä ja laitteen iskunkestävyyttä. Esimerkiksi erilaiset nahkaseokset ovat suosittuja materiaaleja etenkin suojakoteloissa. Suojaavuuden ja paremman otteen lisäksi LG G Flex 2 kuoret tarjoavat tietenkin myös suojaavuutta sekä muita näppäriä ominaisuuksia. Saat esimerkiksi puhelimen pysymään pöydällä pystyssä hyvässä katselukulmassa, kun katselet videopätkiä. LG G Flex 2 kuoret ja muut lisätarvikkeet toimitetaan sinulle 1-2 arkipäivässä tilauksestasi, eikä meillä ole erillisiä toimituskuluja!

G Flex 2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG G Flex 2 Puhelimen Kuoret

    5,5 tuuman näytöllä varustettu LG G Flex 2, on melko kookas: 149,1 x 75,3 x 7,1 – 9,4 mm kokoinen ja 153 grammaa painava, puhelin ei nitise liitoksistaan vaikka takakansi onkin irroitettavaa mallia. LG G Flex 2 puhelimen takaa löytyy virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeiden lisäksi kaiutin, optisella kuvanvakaimella varustettu kamera, kaksois-LED-salamavalo sekä laser-tarkennuksen aukko. LG G Flex 2: n suorituskyvystä vastaa Qualcomm Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, näyttönä toimii 5,5" FullHD OLED-näyttö ja 13 megapikselin lasertarkenteinen kamera kuvaa tarvittaessa videota myös 4k-tarkkuudella. LG G Flex 2 on muodoltaan kaareva, mikä tekee siitä mukavasti käteen asettuvan laitteen.

    LG G Flex 2 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG G Flex 2 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG G Flex 2 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG G Flex 2 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG G Flex 2 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG G Flex 2 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG G Flex 2 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä