Moto G5 Suojakuoret

Lenovo Moto G5 suojakuoret suojaavat puhelimen kaikilta sivuilta ja takaa parantaen laitteen iskunkestävyyttä huomattavasti. Aseta Lenovo Moto G5 puhelin kiinni joko pehmeäpintaiseen tai kovamuoviseen suojakuoreen ja pidä laitteesi mukavan ohuena. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu normaalisti kuorten ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Moto G5 suojakuoret

    Lenovo Moto G5 suojakuoret lisäävät tyylikkyyttä puhelimeen. Lenovo Moto G5 suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Lenovo Moto G5 suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojakuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Lenovo Moto G5 suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet suojakuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Suojakuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti suojakuoret pitävät Lenovo Moto G5 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Suojakuoret parantavat Lenovo Moto G5 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Lenovo Moto G5 suojakuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

     

    Lenovo Moto G5 suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Lenovo Moto G5 suojakuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät suojakuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei Lenovo Moto G5 liu’u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät suojakuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää i

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä