Lenovo Moto C Plus kuoret

Lenovo Moto C Plus kuoret ovat suojauksen A ja O, sillä ne suojaavat laitettasi pudotuksia, iskuja ja likaa vastaan. Lenovo Moto C Plus kuoria valitessasi kannattaa miettiä tarkkaan mitä ominaisuuksia tarvitset. Valitse joka puolelta suojaava lompakko- tai flip case kotelo, tai taustan suojaava suojakuori ja yhdistä siihen lempivärisi. Tai jos etsit mahdollisimman hyvin kädessä pysyvää kuorta, niin kokeile silikonimaista Brushed –suojakuorta. Suojauksen lisäksi saat Lenovo Moto C Plus laitteellesi upean ja haluamasi ulkonäön. Muistathan yhdistää näytön panssarilasin osaksi suojausta, jotta laitteesi on suojassa kauttaaltaan. Toimitamme kaikki tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä ja ilman toimituskuluja, joten maksat ainoastaan valitsemistasi tuotteista. Tervetuloa ostoksille!

Moto C Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Moto C Plus kuoret – Suojaus kannattaa

    Jokainen meistä tietää varmasti yhden – ellei useammankin henkilön tuttavapiirissä, kenen puhelimessa ei ole suojakuoria tai minkäänlaista suojausta. Laitteen suojaaminen on jokaisen oma päätös, eikä siihen voi ketään pakottaa. Yleisin syy miksi ihmiset jättävät älypuhelimensa suojaamatta on se, että he eivät koe tarvitsevansa kuoria tai he eivät yksinkertaisesti viitsi käyttää rahaa niihin. Mutta mitäpä sitten kun uusi Lenovo Moto C Plus tipahtaakin maahan? Pian uusi puhelin onkin jo entinen, koska kuoria tai panssarilasia ei ollut suojaamassa puhelinta.

    Lenovo Moto C Plus Kuoret – Millaiset sopivat minulle?

    Valikoimastamme löydät Lenovo Moto C Plus kuoria useissa eri malleissa ja väreissä, jotta löydät itsellesi juuri sopivimman vaihtoehdon. Mieti tarkkaan mitä ominaisuuksia tarvitset Lenovo Moto C Plus kuorilta, jotta ne soveltuvat käyttöösi. Jos tykkäät, että tärkeimmät korttisi kulkevat kätevästi puhelimesi mukana, niin suosittelen lompakko suojakoteloa. Mikä olisikaan helpompaa, kuin kauppaan lähdettäessä sujauttaa tarvitsemasi kortit kuoreen ja jättää painava lompakko kotiin? Jos läpälliset Lenovo Moto C Plus kotelot eivät ole makuusi, niin valitse makuusi sopivimmat taustakuoret.

    Sinulle sopivimmat Lenovo Moto C Plus kuoret valittuasi kannattaa miettiä näytön suojaamista. Näyttö on puhelimen herkin osa ja alttiina iskuille ilman näytön panssarilasia. Panssarilasi on ehdoton lisäsuoja nykyajan älypuhelimille,

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä