Huawei P40 Lite 5G kuoret

Pitäisikö ostaa Huawei P40 Lite 5G kuoret vai jättää ostamatta? Kysymykseen on vain yksi oikea vastaus: ehdottomasti pitäisi! Kuorten avulla sinun on mahdollista suojata tyylikkäällä 6.5 tuuman kokoisella näytöllä varustettu älypuhelin tehokkaasti kolhuilta, naarmuilta ja rikkoontumiselta. Vain parilla kymmenellä eurolla saat tehtyä puhelimestasi lähes kaiken kestävän laitteen, jota on aivan yhtä helppo käyttää kuin aikaisemminkin. Huawei P40 Lite 5G on paksuudeltaan 8,6mm, eivätkä suojakuoret tuo siihen lisää paksuutta kuin maksimissaan pari milliä. Kädessä tätä eroa ei huomaa, mutta puhelimen pudotessa lisäsuojalle on tarvetta. Löydä omaa silmääsi miellyttävä P40 Lite 5G suojus ja pidä puhelin ehjänä. Tarjoamme nopean toimituksen!

P40 Lite 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei P40 Lite 5G kuoret kestävät käyttöä

    Kaikki Huawei P40 Lite 5G kuoret on valmistettu yksi asia mielessä: niiden tehtävä on pitää puhelimesi turvassa siihen kohdistumilta osumilta ja iskuilta. Tämän tehtävän ne tekevätkin tehokkaasti, sillä kuoret suojaavat puhelimen lähes jokaisessa pudotustilanteessa. Arviomme mukaan puhelimen suojat pelastavat yli yhdeksänkymmentä prosenttia pudonneista puhelimista. Suojaaminen todellakin kannattaa, sillä P40 Lite 5G puhelimen näytön vaihtaminen saattaa maksaa satoja euroja.

    Suojakuoret on tehty kestämään käyttöä ja kulutusta, joten voit käyttää niitä jatkuvasti puhelimesi päällä. Tämä onkin suositeltavaa, sillä paikallaan olevat suojat turvaavat samaan aikaan laitteen näyttöä ja runkoa. Huawei P40 Lite 5G puhelin kulkee mukanasi kaikkialle ja se onkin arkipäiväsi yksi tärkeimmistä esineistä. Onkin luonnollista, että haluat pitää sen vailla naarmuja tai kolhuja.

    Kannellinen vai kanneton kuori?

    Huawei P40 Lite 5G omistajissa on olemassa kahdenlaisia ihmisiä: toisten mielestä kannellinen suojakotelo on ainoa oikea tapa suojata puhelin tehokkaasti, kun taas toiset haluavat säilyttää laitteen sirouden asettamalla rungon päälle sivuja ja taustaa tehokkaasti suojaavan kuoren. Molemmissa on omat etunsa.

    Kannellinen suojakotelo suojaa P40 Lite 5G:n joka puolelta, 360 asteen säteeltä. Puhelin pääsee kuitenkin useimmiten putoamaan kannen ollessa avonainen, joten näyttöä ei kannata jättää vaille suojaa. Kiinni ollessaan kansiläppä suojaa 6.5” kokoista näyttöä tehokkaasti iskuilta ja tarjoaa myös käteviä lisäominaisuuksia. Kotelon kansiläppään voi asettaa pari-kolme korttia ja korvata siten lompakon.

    Kuorimallinen P40 Lite 5G suojus on koteloon verrattuna hieman sirompi, eikä lisää laitteeseen juurikaan lisää ulkomittoja. Aivan yhtä kattavaa suojausta laittee

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä