Huawei P Smart 2020 kuoret

Huawei P Smart 2020 on odotettu uutuus ja puhelimen edeltäjät ovatkin olleet todella suosittuja ympäri maailman. Ulkomuoto on hyvin samanlainen kuin aikaisemmassa versiossa, mutta tekniset ominaisuudet ovat parantuneet entisestään. Mikäli haluat säilyttää puhelimen upeat värit näkyvillä, niin vahva suosituksemme sinulle on ultraohut suojakuori. Muiden Huawei P Smart 2020 suojakuorien avulla voit muokata puhelimen ulkonäköä mieleiseksi ja tuoda samalla esiin omaa ainutlaatuista persoonallisuuttasi! Suojakuorien löydyttyä muista suojata myös kallisarvoisen laitteesi näyttö, se sattuu nykyisin nimenomaan olemaan juuri se herkin, mutta samalla myös tärkein alue Huawei P Smart 2020 puhelimessasi. Tilatessasi meiltä saat aina ilmaisen ja supernopean toimituksen, sekä mitä mukavinta asiakaspalvelua. Tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

P Smart 2020

Lue lisää

Yksi Huawein suosituimmista puhelimista on päivitetty

Alkuperäinen P Smart ja viime vuoden P Smart 2019 ovat kuuluneet Huawein suosituimpiin älypuhelinmalleihin muun muassa Suomessa. Nyt julkaistu versio on odotettu päivitys edeltäjästään, mutta muutoksia on jouduttu jonkin verran rajoittamaan, johtuen Yhdysvaltojen asettamista rajoituksista liittyen Huawein teknologian myyntiin. Puhelimen tekniset ominaisuudet ovat kuitenkin tuttua huippuluokkaa tässäkin versiossa. 

Huawei P Smart 2020 on mukavan kokoinen, sillä siinä on 6,21 tuuman LCD-näyttö. Puhelimen takaa löytyy aikaisemmille käyttäjille tuttu sormenjälkilukija ja runko yhdistelee lasia ja alumiinia. Tästä johtuen pinta voi tuntua liukkaalta kädessä, mutta onneksi valikoimamme suojakuorilla ote paranee huomattavasti ja puhelin ei pääse vahingossa tipahtamaan ja rikkoontumaan. 

Suurenmoinen kuorivalikoima 

Nykyään puhelimet eivät ole ainoastaan vain teknologisia laitteita, vaan ne ovat jopa osa asua ja tyyliä. Voit suojata Huawei P Smart 2020 puhelimesi oikeastaan millä tavalla tahansa, sillä vaihtoehtoja suojakuorissa on uskomattoman paljon. Yhdistelemällä erilaisia värejä ja muotoja suojakuorilla saa luotua toinen toistaan näyttävämpiä kokonaisuuksia.

Suosituimpia tuotteitamme ovat perinteiset tummat lompakko suojakotelot, mutta meiltä löytyy myös ihanan kesäisiä värejä, jotka mukavasti piristävät arkeasi. Lompakko mallisia suojakoteloita ja perinteisiä suojakuoria on kumpiakin saatavilla useissa eri väreissä ja eri kuvioissa Huawei P Smart 2020 puhelimelle. 

Viimeistele edullinen vakuutus panssarilasilla

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä