Mate 8

Huawei Mate 8 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei Mate 8 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Mate 8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Mate 8 kuoret ovat must have puhelimellesi 

    Huawei Mate 8 kuoret ovat tärkein lisätarvike, mitä voit puhelimellesi hankkia. Miksi näin? Vastaus on yksinkertainen, koska näin pidät suurikokoisen Mate 8 puhelimesi turvassa kaikilta ikäviltä osumilta, naarmuilta ja muilta jokapäiväisiltä harmeilta. Kuoret ovat edullinen ja hyvä tapa pitää puhelin kunnossa pidempään, sillä onhan rikkonainen puhelin ikävä käyttää, eikä uudenkaan hankkiminen kuulosta hyvältä vaihtoehdolta varsinkin, jos olet juuri hankkinut uuden Huawei Mate 8.

    Olet varmasti pudottanut Mate 8 puhelimesi tai nähnyt jonkun toisen pudottavan oman laitteensa. Yleensä pudotusta seuraa joko kirosanoja tai jännittynyt hiljaisuus, kun tutkitaan, millaista jälkeä laitteelle on tapahtunut pudotuksessa. Tyypillisesti tuloksena on naarmuinen runko, mutta myös näytön rikkoontuminen on todella yleistä. Kannattaa siis ehkäistä rikkoontuminen oikeanlaisilla kuorilla, jotka kattavat laitteen joka puolelta. Esimerkiksi korttipaikan ja setelitaskun sisältävä lompakko kuori on erinomainen valinta turvaamaan Huawei Mate 8 puhelintasi arjen jokaisena hetkenä.

    Huawei Mate 8 kuorien asentaminen 

    Etenkin ensikertalainen saattaa miettiä, että osaankohan minä asentaa Huawei Mate 8 kuoren paikoilleen. Voimme luvata, että jokainen osaa laittaa kuoren, kotelon tai panssarilasin paikoilleen täysin ongelmitta. Se ei vaadi kuin hieman huolellisuutta. Jos sinulla on kysymyksiä Mate 8 kuorten tai minkä tahansa muun tuotteen kanssa, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Sivustoltamme löytyy myös ohjeet, joissa kerrotaan kuinka kuoret, panssarilasin tai suojakalvon saa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä