Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei Ascend Mate 7 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Ascend Mate 7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Ascend Mate 7 kuoret ovat edullisia ja laadukkaita

    Kun olet juuri ostanut uuden Huawei Ascend Mate 7 puhelimen, sinua ei välttämättä huvita kuluttaa enää paljoakaan rahaa kalliisiin kuoriin. Onneksi sinun ei tarvitsekaan, koska saat tyylikkäät ja kestävät kuoret Mate 7 laitteeseesi pienellä rahalla! Sinun ei tarvitse käyttää kuin alle 10€ ja olet saanut hyvin runkoa, näppäimiä ja taustoja suojaavan kuoren turvaamaan hienoa älypuhelintasi. Samalla kertaa kannattaa kuitenkin hankkia myös iskunkestävä näytön suojalasi, jota kutsutaan joissain piireissä myös panssarilasiksi. Kuori ja lasi yhdessä pitävät Mate 7 puhelimen ohuena, koska lasi ei ole paksuudeltaan kuin pari millin kymmenystä, ja kuori on paksuimmiltaan vain noin millin.

    On hyvä kuitenkin tiedostaa, että parhaat suojat eivät yleensä ole ohuimmat. Tämä käy myös järkeen, koska onhan se selvää, että mitä enemmän materiaalia on Huawei Ascend Mate 7 puhelimen ympärillä, sen vaikeampi sen on ottaa osumia itseensä. Jo parilla kympillä saat lompakkomallisen kuoren, jossa on näyttöä suojaava kansi, korttipaikat ja setelitasku. Tällainen Mate 7 kuori ympäröi puhelimen kauttaaltaan, mikä tarkoittaa automaattisesti parempaa suojaa. Suosittelemme myös lompakko kuorten kanssa käytettäväksi iskunkestävää panssarilasia, ettei vain sattuisi mitään vahinkoa.

    Huawei Ascend Mate 7 kuorten edullinen hinta ei kuitenkaan tarkoita, että laadusta olisi tingitty. Olemme ottaneet valikoimaamme vain hyväksi havaittuja kuoria, joten edullisella hinnalla voi tosiaa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä