Ascend G7

Huawei Ascend G7 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei Ascend G7 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Ascend G7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Ascend G7 kuoret ovat edullisia 

    Monet miettivät, että Huawei Ascend G7 kuoret ovat turhaa rahan menoa ja kalliita ostaa. Tämä ei pidä ollenkaan paikkaansa, sillä kuoret ovat edullisia, eivätkä missään nimessä turhia. Vai onko sinun mielestäsi turhaa suojata Ascend G7 kuorilla, jotka pidentävät laitteen elinikää ja pitävät sen vailla naarmuja? Vain 8,95 euron hinnalla saat jo pätevät kuoret, jotka suojaavat laitetta monipuolisesti ja tehokkaasti. Tämän päälle, kun investoi 5,50€ niin saa myös kallisarvoisen näytön suojattua täysin huomaamattomalla suojakalvolla. Suojakalvo on erinomainen naarmuja vastaan, mutta iskuilta se ei suojaa yhtään. Iskunkestävää näyttöä haluavan kannattaa valita näytön suojalasi eli niin sanottu panssarilasi. Tämä 9H kovuinen lasi on helppo asettaa paikoilleen, eikä se haittaa näytön käyttöä millään tavalla. Edes hinta (14,95€) ei ole paha verrattuna uuden näytön vaihtamiseen, koska uusi näyttö saattaa kustantaa pahimmillaan pari sataa. 

    Tee Huawei Ascend G7:tä värikäs pirteillä kuorilla

    Koska Huawei Ascend G7 puhelinta on saatavilla vain ikävissä ja tylsissä väreissä, joten jos haluat tehdä siitä erilaisen ja värikkään, suosittelemme hankittavaksi puhelimen kuoret tuomaan väriä laitteeseesi. Lompakkomallisia kuoria on saatavana mustan ja valkoisen lisäksi punaisena, pinkkinä, violettina ja sinisenä. Värikäs G7 puhelin on siinä mielessä kätevä, että se ei häviä niin helposti kuin tummat ja synkeät kollegansa. Sinun ei tarvitse siis etsiä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä