Ascend G630

Huawei Ascend G630 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei Ascend G630 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Ascend G630

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Ascend G630 kuoret pitävät puhelimestasi huolta

    Huawei Ascend G630 kuoret voivat olla se erottava tekijä, että onko puhelimesi ehjä vielä huomenna, viikon, kuukauden tai vuoden päästä. Tämä sen vuoksi, että Huawei Ascend G630 kuoret asetetaan puhelimen päälle suojaamaan sitä kaikilta ikäviltä sattumilta, mitä nyt laitteelle voi käydä. Onneksi edullisilla ja yksinkertaisilla kuorilla voi ehkäistä lähes jokaisen naarmun sekä totaalisen hajoamisen!

    Edullisimmillaan Huawei Ascend G630:n suojakuori maksaa vain 8,95€, mikä ei todellakaan ole kummoinen hinta ehjästä Ascend G630:stä. Voit myös valita useasta mieluisasta väristä sinulle sopivan kuoren: onko kenties perinteinen musta, kirkas valkoinen, hohtava punainen vai tummansininen sinun valintasi? Huomioithan, että kaikista edullisimmat kuoret eivät suojaa, kun vain Huawei Ascend G630:n sivut, taustan ja kulmat. Suurempaa ja kattavampaa suojaa tarvitsevan kannattaa tutkia valikoimastamme lompakko suojakotelot, jotka ovat kokonaisvaltainen tapa suojata puhelin. Valitsit sitten minkä tahansa kuoren suojaamaan Huawei Ascend G630 puhelintasi, niin se on huomattavasti kestävämpi kuin pelkkä paljaana oleva puhelin.

    Suojaa Huawei Ascend G630:n näytölle, lisävirtaa taskuun ja uusi tapa pitää puhelinta

    Suojakuori on kaikista tärkein lisätarvike Huawi Ascend G630 puhelimelle, mutta siinä ei suinkaan ole kaikki, mitä sinun kannattaa kerätä ostoskoriisi. Kuorien kanssa voimme suositella varauksettomasti käytettäväksi näytön päälle asetettavaa suojakalvoa, joka o

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä