One M9 Varavirta

HTC One M9 varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa HTC One M9 puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Varavirta

Lue lisää

HTC One M9 Varavirta Voimapankit

HTC One M9 on varustettu 20 megapikselin takakameralla sekä 4 ultrapikselin etukameralla, joiden safiirilinssien läpi kuvat ja selfiet toistuvat kirkkaina ja terävinä. HTC One M9 puhelin on julkaistu vuoden 2015 maaliskuussa ja siinä on 5.0 tuumainen kosketusnäyttö. Puhelimen etuosan kaiuttimet Dolby Audio -äänentoistolla takaavat, ettei hauskuus jää ainakaan äänenlaadusta kiinni. Kaksiosainen metallikuori, jonka pyöristetyt kulmat ja muotoilu tekevät HTC One M9 -puhelimesta helpon tarttua ja pitää kiinni. Tuttua metallista tyyliä uudessa asussa! HTC One M9 puhelin on 144,6 x 69,7 x 9,61 mm kokoinen ulkomitoiltaan ja 157g painoltaan.

Kun HTC One M9 puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. HTC One M9 varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. HTC One M9 puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää HTC One M9 latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia. HTC One M9 varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä.

Pienimmät HTC One M9 varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat HTC One M9 puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi useamman kerran tyhjästä täyteen. Tietenkin suuremman tehon sisältävät varavirtalähde

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä