One M9 Urheilu & Ulkoilu

HTC One M9 puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Urheilu & Ulkoilu

Lue lisää

HTC One M9 Urheilu ja Ulkoilu

HTC One M9 on varustettu 20 megapikselin takakameralla sekä 4 ultrapikselin etukameralla, joiden safiirilinssien läpi kuvat ja selfiet toistuvat kirkkaina ja terävinä. HTC One M9 puhelin on julkaistu vuoden 2015 maaliskuussa ja siinä on 5.0 tuumainen kosketusnäyttö. Puhelimen etuosan kaiuttimet Dolby Audio -äänentoistolla takaavat, ettei hauskuus jää ainakaan äänenlaadusta kiinni. Kaksiosainen metallikuori, jonka pyöristetyt kulmat ja muotoilu tekevät HTC One M9 -puhelimesta helpon tarttua ja pitää kiinni. Tuttua metallista tyyliä uudessa asussa! HTC One M9 puhelin on 144,6 x 69,7 x 9,61 mm kokoinen ulkomitoiltaan ja 157g painoltaan.

HTC One M9 urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa HTC One M9 puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni HTC One M9 käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin. HTC One M9 yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että HTC One M9 urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää HTC One M9 puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. HTC One M9 on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa.

Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huomattavasti käsivarsikoteloa parempi ratkaisu, koska puhelinteline sopii pyörään kuin pyörään ja se pitää HTC One M9 puh

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä