One M9 Suojakuoret

HTC One M9 suojakuoret suojaavat puhelimen kaikilta sivuilta ja takaa parantaen laitteen iskunkestävyyttä huomattavasti. Aseta HTC One M9 puhelin kiinni joko pehmeäpintaiseen tai kovamuoviseen suojakuoreen ja pidä laitteesi mukavan ohuena. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu normaalisti kuorten ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suojakuoret

Lue lisää

HTC One M9 Suojakuoret

HTC One M9 on varustettu 20 megapikselin takakameralla sekä 4 ultrapikselin etukameralla, joiden safiirilinssien läpi kuvat ja selfiet toistuvat kirkkaina ja terävinä. HTC One M9 puhelin on julkaistu vuoden 2015 maaliskuussa ja siinä on 5.0 tuumainen kosketusnäyttö. Puhelimen etuosan kaiuttimet Dolby Audio -äänentoistolla takaavat, ettei hauskuus jää ainakaan äänenlaadusta kiinni. Kaksiosainen metallikuori, jonka pyöristetyt kulmat ja muotoilu tekevät HTC One M9 -puhelimesta helpon tarttua ja pitää kiinni. Tuttua metallista tyyliä uudessa asussa! HTC One M9 puhelin on 144,6 x 69,7 x 9,61 mm kokoinen ulkomitoiltaan ja 157g painoltaan.

HTC One M9 suojakuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. HTC One M9 suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. HTC One M9 suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojakuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. HTC One M9 suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet suojakuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Suojakuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti suojakuoret pitävät HTC One M9 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Suojakuoret parantavat HTC One M9 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. HTC One M9 suojakuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. HTC One

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä