One M9 Johdot, Kaapelit ja Laturit

HTC One M9 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on HTC One M9 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Johdot, Kaapelit ja Laturit

Lue lisää

HTC One M9 Johdot, Kaapelit ja Laturit

HTC One M9 on varustettu 20 megapikselin takakameralla sekä 4 ultrapikselin etukameralla, joiden safiirilinssien läpi kuvat ja selfiet toistuvat kirkkaina ja terävinä. HTC One M9 puhelin on julkaistu vuoden 2015 maaliskuussa ja siinä on 5.0 tuumainen kosketusnäyttö. Puhelimen etuosan kaiuttimet Dolby Audio -äänentoistolla takaavat, ettei hauskuus jää ainakaan äänenlaadusta kiinni. Kaksiosainen metallikuori, jonka pyöristetyt kulmat ja muotoilu tekevät HTC One M9 -puhelimesta helpon tarttua ja pitää kiinni. Tuttua metallista tyyliä uudessa asussa! HTC One M9 puhelin on 144,6 x 69,7 x 9,61 mm kokoinen ulkomitoiltaan ja 157g painoltaan.

HTC One M9 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. HTC One M9 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. HTC One M9 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa HTC One M9 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. HTC One M9 Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

HTC One M9 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät HTC One M9 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset HTC One M9 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. HTC One M9 Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittuja Micro-USB kaapeleiden värejä on esimerkiksi pinkki, vihreä, sininen, kulta ja hopea.

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä