One M8

HTC One M8 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat HTC One M8 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

One M8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    HTC One M8 Puhelimen Kuoret

    HTC One M8 puhelimen, rohkea muotoilu hyödyntää tyylikästä harjattua metallia. Pinotut sisäiset komponentit mahdollistavat ohuen, vain 9,35 millimetriä paksun rakenteen, ja ergonominen kaareva muoto istuu käteen luontevasti. HTC One M8 sisältää monipuolisia ominaisuuksia tyylikkäässä kokonaisuudessa: innovatiivinen rakenne, huippunopea suorituskyky, poikkeuksellisen hyvä akun kesto ja 1080-pikselin HD-näyttö Corning® Gorilla® Glass –lasilla. UltraPixel-tekniikan ansiosta otat yksityiskohtaisia kuvia HTC One M8 puhelimella myös heikossa valaistuksessa. HTC One M8 puhelimessa käytettävät UltraPixel-pikselit ovat kaksi kertaa tavallisia 1,4 micrometer pikseleitä suurempia. Ulkoisilta mitoiltaan HTC One M8 on 144,6 x 69,7 x 9,6 mm ja painoltaankin vain 157 grammaa.

    HTC One M8 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. HTC One M8 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. HTC One M8 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. HTC One M8 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät HTC One M8 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat HTC One M8 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. HTC One

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä