One M9

HTC One M9 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat HTC One M9 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

One M9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    HTC One M9 Puhelimen Kuoret

    HTC One M9 on varustettu 20 megapikselin takakameralla sekä 4 ultrapikselin etukameralla, joiden safiirilinssien läpi kuvat ja selfiet toistuvat kirkkaina ja terävinä. HTC One M9 puhelin on julkaistu vuoden 2015 maaliskuussa ja siinä on 5.0 tuumainen kosketusnäyttö. Puhelimen etuosan kaiuttimet Dolby Audio -äänentoistolla takaavat, ettei hauskuus jää ainakaan äänenlaadusta kiinni. Kaksiosainen metallikuori, jonka pyöristetyt kulmat ja muotoilu tekevät HTC One M9 -puhelimesta helpon tarttua ja pitää kiinni. Tuttua metallista tyyliä uudessa asussa! HTC One M9 puhelin on 144,6 x 69,7 x 9,61 mm kokoinen ulkomitoiltaan ja 157g painoltaan.

    HTC One M9 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. HTC One M9 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. HTC One M9 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. HTC One M9 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät HTC One M9 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat HTC One M9 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

    HTC One M9 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. HTC One M9 suojakuoria on olemassa erilaisia:

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä