One A9 Johdot, Kaapelit ja Laturit

HTC One A9 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on HTC One A9 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Johdot, Kaapelit ja Laturit

Lue lisää

HTC One A9 Johdot, Kaapelit ja Laturit

HTC One A9 -puhelin hurmaa kauneudellaan, sillä se on muotoiltu oikein siroksi. Puhelin on vain 7,3 mm ohut. Jämäkkä metallikehys ja tyylikäs pinnoite sekä reunoille asti ulottuva 5 tuuman Full HD –näyttö, josta voit katsoa helposti esimerkiksi elokuvia ja suosittuja Netflix sarjoja. HTC One A9:n energiatehokas näyttö toistaa värit terävästi ja kirkkaasti. Se säilyttää valovoimaisuutensa jopa suorassa auringonvalossa. HTC One A9 puhelimen 13 megapikselin takakameralla otat saman tasoisia kuvia kuin normaalilla kameralla, ellet jopa parempia. HTC One A9 on kooltaan 145,75 x 70,8 x 7,26 mm ja painoltaan 143g, joten se sopii näppärästi taskuun.

HTC One A9 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. HTC One A9 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. HTC One A9 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa HTC One A9 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. HTC One A9 Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

HTC One A9 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät HTC One A9 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset HTC One A9 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. HTC One A9 Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittuja Micro-USB kaapeleiden värejä on esimerkiksi pinkki, vihreä, sininen, ku

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä