One A9

HTC One A9 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat HTC One A9 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

One A9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    HTC One A9 Puhelimen Kuoret

    HTC One A9 -puhelin hurmaa kauneudellaan, sillä se on muotoiltu oikein siroksi. Puhelin on vain 7,3 mm ohut. Jämäkkä metallikehys ja tyylikäs pinnoite sekä reunoille asti ulottuva 5 tuuman Full HD –näyttö, josta voit katsoa helposti esimerkiksi elokuvia ja suosittuja Netflix sarjoja. HTC One A9:n energiatehokas näyttö toistaa värit terävästi ja kirkkaasti. Se säilyttää valovoimaisuutensa jopa suorassa auringonvalossa. HTC One A9 puhelimen 13 megapikselin takakameralla otat saman tasoisia kuvia kuin normaalilla kameralla, ellet jopa parempia. HTC One A9 on kooltaan 145,75 x 70,8 x 7,26 mm ja painoltaan 143g, joten se sopii näppärästi taskuun.

    HTC One A9 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. HTC One A9 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. HTC One A9 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. HTC One A9 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät HTC One A9 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat HTC One A9 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. HTC One A9 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. HTC One A9 suojakuoria on olemassa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä