Honor 50 Pro+ Kuoret

Mahtavaa, että olet löytänyt juuri meidän Honor 50 Pro+ kuorien ja muiden tuotteiden pariin! Valikoimastamme löytyy useita upeita värejä, tyylikkäitä kuvioita sekä myös materiaalilta ja ominaisuuksiltaan erilaisia Honor 50 Pro+ kuoria. Täydellinen suoja puhelimellesi koostuu kahdesta tuotteesta, jotka ovat suojakuori tai -kotelo, sekä siihen kaveriksi panssarilasi. Näillä kahdella tuotteella loistava Honor 50 Pro+ puhelimesi on suojattu kauttaaltaan, eikä sinun tarvitse enää säikähtää pieniä osumia! Suojatuotteiden lisäksi meiltä löytyy monenlaisia käteviä lisätarvikkeita ja varaosia, joten eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaan. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua, vaikka sitten hieman kiperimmissäkin kysymyksissä. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Honor 50 Pro+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Honor 50 Pro+ kuoret pelastavat puhelimesi

    Jokainen meistä on joskus pudottanut puhelimen ja huolestunut, että nytkö se sitten rikkoontuu. Välillä saattaa selvitä pelkällä säikähdyksellä, mutta hyvin usein näyttö vahingoittuu sen verran, että sitä on vähintäänkin inhottavaa tai hankalaa käyttää. Me Mobiilitukussa teemme kaikkemme, jotta sinä välttyisit tämän kaltaisilta tilanteilta. Valikoimamme Honor 50 Pro+ kuorilla suojaat puhelimesi täydellisesti ja säilytät sen uudenveroisena. Honor 50 Pro+ kuoret on suunniteltu niin, että ne suojaavat puhelimen kulmat, sivut ja taustan. Samaan aikaan ne jättävät kaikki mahdolliset Honor 50 Pro+ näppäimet ja liittimet vapaasti käytettäväksi, joten sinun ei tarvitse koskaan irrottaa kuoria! Ellet sitten tietysti halua vaihtaa niitä.

    Mahtava valikoima Honor 50 Pro+ kuoria

    Valikoimastamme löytyy toinen toistaan upeampia värejä, näyttävämpiä kuvioita ja ihania materiaaleja, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Kuorien väreistä suosituin on ollut perinteinen musta, mutta kannattaa rohkeasti kokeilla jotain uuttakin. Esimerkiksi pirteä pinkki tai valloittava violetti voisi olla erinomaisia ratkaisuja ja niiden avulla Honor 50 Pro+ puhelimesi erottuisi joukosta! Honor 50 Pro+ kuorien materiaaleissa on myös eroja. Osa on perinteistä TPU-muovia, joka on todella mukavan tuntuinen kädessä ja siitä saa jämäkän otteen, joten puhelin ei pääse lipeämään kädestäsi. Meillä on Honor 50 Pro+ puhelimelle kuoria myös mm. keinonahkaisena ja sitten myös ihan aitona nahkana. Nahkaiset kuoret säilyvät huomattavasti kauemmin ja ne kestävät kulutusta erinomaisesti, joten saat nauttia Honor 50 Pro+ puhelimestasi vielä pitkään!

    Toimitamme tuotteet nopeasti

    Mikäli olet hankkinut uuden ja upean Honor 50

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä