Honor 50 Pro Kuoret

Tervetuloa mahtavan Honor 50 Pro valikoimamme pariin! Meiltä löydät kaikki tarvittavat suojatuotteet kuten kuoret, kotelot ja panssarilasit. Lisäksi meillä on lukuisia lisätarvikkeita ja varaosia, jotka on suunniteltu nimenomaan helpottamaan arkeasi. Honor 50 Pro kuoria ja koteloita meiltä löytyy toinen toistaan upeammissa väreissä, näyttävissä kuvioissa ja ihanissa materiaaleissa, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla tarjoamme toimituksen täysin ilmaiseksi suoraan kotiovellesi. Sinun ei siis tarvitse lähteä kotoa noutamaan tuotteita mistään, vaan ne saapuvat kirjeenä suoraan postiluukkuusi. Eikö ole näppärää! Myös ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua vaikka hieman kiperimmissäkin kysymyksissä. Eikun rohkeasti tutustumaan Honor 50 Pro kuorien ja muiden mahtavien tuotteiden valikoimaan!

Honor 50 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Honor 50 Pro kuorilla puhelimesta kaikki irti

    Kuoret tuovat ensinnäkin suojaa ja turvaa upealle Honor 50 Pro puhelimellesi kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Puhelimesi säilyy siis uudenveroisena vielä pitkään, joka mahdollistaa mm. jälleenmyyntiarvon säilymisen. Kuoret tuovat kuitenkin mukanaan paljon muutakin kuin pelkkää suojaa. Niiden avulla saat Honor 50 Pro puhelimen upeista ominaisuuksista paljon enemmän irti. Nykyaikaiset puhelimet on tehty näyttämään todella tyylikkäiltä, mutta kimalteleva pinta on sellaisenaan todella liukas. Suojakuoret parantavat pitoa huomattavasti, joten Honor 50 Pro ei pääse vahingossa luiskahtamaan kädestäsi. Suojakotelot puolestaan tarjoavat mahtavat ominaisuudet lompakon muodossa, sillä kansiläpässä on tuotteesta riippuen yksi tai useampi korttipaikka.

    Honor 50 Pro kuori vai kotelo?

    Mikäli haluat säilyttää puhelimen virtaviivaisen ja ohuen olemuksen, niin sinulle sopiva suojatuote voisi olla suojakuori, joka pitää Honor 50 Pro puhelimen sivut, kulmat ja taustan turvassa. Suurin osa kuoristamme on todella ohuita, joten ne eivät kasvata puhelimen kokoa käytännössä ollenkaan ja Honor 50 Pro mahtuu kuorien kanssa edelleen vaikka tiukempienkin farkkujen taskuun.

    Suojakotelot puolestaan tarjoavat astetta kattavampaa suojaa verrattuna kuoriin, sillä kansiläppä toimii myös osittain näytön suojana. Kansiläppään myös saa muutaman kortin mukaan, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa oikein luvan kanssa kotiin! Suojakotelon myös saa taitettua mukavaan asentoon, jolloin pääset nauttimaan lempisarjoistasi missä ja milloin haluat.

    Paras suoja Honor 50 Pro näytölle

    Honor 50 Pro:n näyttöä varten ehdoton ykkösvalinta on panssarilasi. Ne on suunniteltu nimenomaan näyttöön kohdistuvia iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Pa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä