iPhone X / XS kuoret

Apple iPhone X / XS kuoret ovat todellisen huippu-uutuuden turva ja tukikohta. Upea uutuus on varusteltu upealla näytöllä, joka on Applen vastaus kilpailijoiden reunasta reunaan yltäviin näyttöihin. Apple iPhone X / XS kuoret pitävät tämän todellisen huipun turvassa ja ovat siksi juuri Sinun tärkein valinta. Valikoimistamme löydät kattavan valikoiman erilaisia Apple iPhone X / XS puhelimen kuoria, sekä elintärkeitä näytön panssarilaseja, jotka pitävät huipputarkan OLED näytön turvassa ja suojassa arjen kolhuilta ja iskuilta. Miksi sitten tarvitset näytön suojaa tai suojakuoria? Suojat ovat kuin vakuutus: ne tuntuvat turhilta siihen asti, kunnes puhelin onkin jo sirpaleina. Siksi suosittelemmekin, että nappaat omat Apple iPhone X / XS kuoret kaupastamme, täysin ilmaisella, NOPEALLA toimituksella! Tervetuloa!

iPhone X / XS

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Sopivatko iPhone X kuoret iPhone XS puhelimeen? 

     Vuonna 2017 julkaistu iPhone X on varustettu 5,8” kokoisella OLED näytöllä ja kokoa puhelimella on noin 144 x 71 x 8mm. Vuotta myöhemmin julkaistu iPhone XS on ulkoisilta mitoiltaan täysin identtisen kokoinen, joten samat suojakuoret sopivat kumpaankin puhelinmalliin. Tämä on helpottanut käyttäjien vaihtamista uudempaan puhelimeen, sillä vanhalle puhelimelle sopineita suojia on voinut käyttää sellaisenaan myös uuden puhelinmallin kanssa.

     Suurikokoinen näyttö vaatii suojakuoret

     iPhone X on ensimmäinen Applen valmistama puhelin, jossa ei ole fyysistä kotinäppäintä. Etupuoli onkin lähes kokonaisuudessaan yhtä suurta näyttöä. Suurikokoinen näyttö on mahtava käyttää, mutta sen kanssa tulee olla nyt myös entistä tarkempi: rikkoontuvaa pinta-alaa on nyt aikaisempaa enemmän. Onneksi kuorten ja koteloiden avulla näytön kestävyys paranee huomattavasti.

     Kaikkien suojakoteloiden tärkeimpänä tehtävänä on suojata puhelinta rikkoontumiselta. Kuinka sitten puhelimen sivut ja takapuolen kattavat suoja voi turvata myös näyttöä? Näytön suuri koko on otettu huomioon ja siksi kaikki iPhone X / XS suojukset nousevat aavistuksen näytön yläpuolelle. Näin näyttö ei ole ensimmäinen maahan osuva kohta, vaan suojien reunat ottavat suurimman iskun itseensä pelastaen näytön.

     Kestävät materiaalit tekevät kestävät kuoret

     Pelkkä puhelinsuojan muoto ei tee siitä kestävää, vaan valmistuksessa käytetty materiaali on myös tärkeää. iPhone X / XS suojakoteloihin ja -kuoriin on käytetty parhaita ja kestävimpiä materiaaleja, kuten silikonia, kovamuovia, nahkaa ja akryyliä. Kulutusta kestävät materiaalit takaavat, että suojat

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä