iPhone 5C

Apple iPhone 5C kuoret pelastavat parhaassa tapauksessa puhelimesi näytön ja rungon rikkoontumiselta, joten ne ovat järkevä valinta turvaamaan laitteen ehjänä säilymisen. Valitse mieleisesi kuoret Apple iPhone 5C puhelimeen monista vaihtoehdoista ja turvan tuomisen lisäksi saat vaihdettua mieleisesi värimaailman laitteeseesi käden käänteessä. Suosituimmat Apple iPhone 5C kuoret ovat väriltään mustat tai valkoiset, mutta myös läpinäkyvistä materiaaleista valmistetut kuoret toimivat Apple iPhone 5C :n kanssa koska tällöin sen värikäs runko on näkyvillä. Runko kestää tyypillisesti huomattavasti näyttöä paremmin kolhuja ja naarmuja, joten näytön suojaamiseen kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota ja käyttää esimerkiksi suojalasia tai ainakin kannellista suojakoteloa. Tiesithän, että toimitamme Apple iPhone 5C kuoret 1-2 arkipäivässä ja toimituskulut ovat ilmaiset eli 0€.

iPhone 5C

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPhone 5c iphone kuoret vaihtavat puhelimesi tyyliä hetkessä

    Vaikka iPhone 5c on värikäs puhelinmalli, niin jossain vaiheessa tuttu ja turvallinen väri alkaa hieman tylsistyttämään ja värisilmä kaipaisi vaihtelua. Uuden puhelimen hankkiminen ei tule kuitenkaan kysymykseenkään, joten helppo, halpa ja nopea tapa on hankkia uudet iPhone 5c kuoret. Eri värivaihtoehtoja on lukuisia, kuten myös materiaaleja ja kotelomalleja, joten sinä päätät, millaiseen suuntaan haluat puhelimesi tyylin viedä! Valitsetko nahkaiset, silikonimaiset vai kovamuoviset kuoret, se on sinun valintasi.

    Päivän erilaiset tilanteet saattavat vaatia erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja iPhone 5c kuoria. Aamulla töihin mentäessä on mukavaa kuljettaa lompakon koko sisältö samassa paikassa, jolloin hillitty nahkainen lompakkokuori on toimiva valinta. Iltapäivällä haluat mennä pyöräilemään ja vaadit iPhone 5c puhelimeltasi paitsi kestävyyttä, myös kepeyttä. Naps vain ja paikoillaan on superohut kuori, joka suojaa laitetta, mutta ei lisää painoa. Illalla sinulla alkaakin menojalka vipattamaan ja haluat ulottaa tyylisi aina puhelimesi ulkonäköön asti. Hetki vain, ja tyylikäs desing kuori on iPhone 5c:ssäsi kiinni.

    iPhone 5c kuorten kanssahan voisi käyttää myös tätä…

    Apple iPhone 5c ei ole käytännössä millään tavalla vedenkestävä, joten jos sinulla on tiedossa vesileikkejä, kannattaa harkita esimerkiksi vesitiivistä suojapussia. Sujauta puhelin pussiin, vaikka kuorien kanssa, eikä suurempiakaan pärskyjä tarvitse pelätä.

    Tykkäätkö tehdä pitkiä kävelyretkiä ja pelata esim. Pokemonia samalla? Jos vastasit kyllä, akkuvirran loppuminen on sinulle varmasti tuttu juttu. On m

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä