iPhone 4 / 4s kuoret

Apple iPhone 4 / 4s kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Apple iPhone 4 / 4s puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

iPhone 4 / 4s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPhone 4 kuoret ovat täydelliset myös 4s:ään 

    iPhone 4 oli ilmestyessään Applen läpilyöntipuhelin, jonka seuraavaa versiota iPhone 4s:ää näkee katukuvassa vielä tänäkin päivänä. Ehkäpä juuri siksi, että käyttäjät ovat tajunneet käyttää puhelimensa kanssa kuoria, jotka pelastavat rikkoontumiselta. Ulkoisilta mitoiltaan iPhone 4 sekä iPhone 4s ovat aivan identtiset ja eroa onkin vain sisällä olevassa raudassa. Paljon herkkää lasista pintaa sisältävät puhelimet eivät selviä kolhuista ilman jonkinlaista suojaa, mutta onneksi voit aina hankkia kuoret pidentämään iPhonesi elinikää. 

    Miksi hankkia iPhone 4 / 4s kuoret?

    Tarkoituksenamme on huolehtia, että saat puhelimeesi sopivat ja suojaavat kuoret, jotka myös miellyttävät silmääsi. Puhelimen totaalinen rikkoontuminen on kaikista pahin tilanne, mitä sille voi tapahtua ilman asianmukaista suojaamista, mutta myös naarmuuntuminen ja kolhiintuminen ovat ikäviä tilanteita, joita kannattaa välttää. Juuri tämän kaltaisia tilanteita varten on suositeltavaa pitää iPhone 4 /4s turvassa kuorten sisällä, se onkin sitten jo haastavampi kysymys, millaiset kuoret olisivat hyvät juuri sinun käyttötarpeisiisi.

    On hyvä myös muistaa, että suojaaminen on vain yksi monista kuorten käyttötarkoituksista. Toinen jopa yhtä merkittävä asia on, uudenlaiset tavat käyttää puhelinta. Jokainen iPhone 4 / 4s käyttäjä on varmastikin katsonut näytöltänsä videota esimerkiksi YouTubesta tai Netflixistä ja yrittänyt asetella puhelinta näppärämpään katselukulmaan esimerkiksi tyynyä tai juomalasia vasten. Esimerkiksi l

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä