Alcatel Pixi 4 (5") kuoret

Alcatel Pixi 4 kuoret sopivat moneen tarkoitukseen. Alcatel Pixi 4 kuoret voit hankkia puhelimen suojaamiseen. Jos rikkoutuminen ei huoleta, hanki suojat ihan vain puhelimesi ulkonäön piristämiseksi. Puhelin voi usein olla todella liukas ilman kuoria ja siksi puhelin kannattaakin jo sen vuoksi peittää hieman pitävämpään materiaaliin. Alcatel Pixi 4 puhelimen kuoret tulevat monenlaisissa väreissä ja muodoissa, sillä saatavilla on lompakkokoteloita ja ihan tavallisia silikonisia suojia. Tyyli on vapaa ja kaikkien käyttötarpeet ovat erilaisia. Toivottavasti siis löydät valikoimastamme juuri sinulle sopivat Alcatel Pixi 4 kuoret, sillä se voi pelastaa sinut monessa tilanteessa! Meiltä saat nopean 1-3 arkipäivän ILMAISEN toimituksen ja Suomen ystävällisimmän asiakaspalvelun!

Pixi 4 (5")

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Alcatel Pixi 4 suojaus – Miksi kannattaa?

    Kukaan ei halua, että uusi Pixi 4 puhelin on muutaman päivän jälkeen kolhiintunut ja näyttö säröillä. Tämän vuoksi kannattaa hankkia edes jonkin näköiset kuoret pitämään puhelimesi suojassa. Ennen vanhaan oli helppoa, kun puhelimet olivat paksuja, eivätkä rikkoutuneet, vaikka heitti seinään, eikä tarvinnut miettiä kuorien ostoa tai puhelimen suojasta ylipäätään. Mutta niin ajat muuttuvat ja nykyaikaiset puhelimet, kuten Pixi 4 tarvitset kuoret suojaukseen. Pixi 4 kuoret ovat valmistettu keinonahasta ja niihin saa näppärästi mukaan tarvitsemasi kortit, joten lompakkoa ei tarvitse aina kantaa mukana. Värimaailmaa löytyy laidasta laitaan, jotta jokainen löytää varmasti itselleen juuri sopivimman vaihtoehdon. Musta on aina varma valinta kuorissa, mutta pinkki tai vaikkapa sininen Pixi 4 kuori on raikasta vaihtelua! Jos haluat viedä laitteesi suojauksen vielä pidemmälle ja suojata sen kauttaaltaan suosittelemme lämpimästi näytön panssarilasia, joka suojaa Alcatel Pixi 4 herkimmän osan, eli näytön. Kuorilla ja näytön panssarilasilla laitteesi pitkä ikä on taattu!

    Nopeaa, helppoa ja vaivatonta!

    Istut bussissa ja huomaat, että Alcatel Pixi 4 kuoresi ovat kuluneet. Mietit, että pitäisi käydä ostamassa uudet, mutta se on työlästä ja vie aikaa löytää miellyttävät kuoret. Mikset tilaisi uusia kuoria samalla istumalla helposti parilla klikkauksella Mobiilitukusta? Valikosta ei tarvitse valita muuta kuin Alcatel Pixi 4 ja näet kaikki laitteeseesi sopivat kuoret, näytönsuojat ja lisälaitteet.

    Pidennä johtoa, helpota elämää

    Tiedät varmasti tunteen, kun akku on loppumassa Pixi 4 puhelimestasi kesken tärkeän hetken,

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä