Alcatel Pixi 4 (4") kuoret

Alcatel Pixi 4 (4”) kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön panssarilasin kanssa pelastavat Alcatel Pixi 4 (4”) puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Pixi 4 (4")

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Alcatel Pixi 4 (4”) kuoret – Valitse itsesi näköiset kuoret

    Alcatel Pixi 4 (4”) julkaistiin 2016 vuoden kesäkuussa samaan aikaan, kun Alcatel julkaisi Pixin myös 5” ja 6” tuumaisena. Alcatel Pixi 4 (4”) on kooltaan hyvin kompakti verrattuna nykyajan suurehkoihin älypuhelimeen, joten se on loistava valinta, jos et katso puhelimeltasi videoita ja tykkäät, että puhelin mahtuu pieneenkin tilaan, kuten taskuun. Siinä missä muutkin älypuhelimet on yhtä tärkeää suojata Alcatel Pixi 4 (4”) kuorilla. Suojaamisen lisäksi kuoret ovat tyylikkäät ja saat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Joten valitse Alcatel Pixi 4 (4”) kuoret, jotka ovat juuri sinun näköiset. Uskalla myös leikkiä värien kanssa ja kokeile varman mustan sijaan ruskea tai vaikkapa räikeän pinkki kuori. Kaikki Alcatel Pixi 4 (4”) kuoret jättävät liittimet ja näppäimet vapaiksi, joten voit käyttää niitä kuoren kanssa.

    Alcatel Pixi 4 (4”) kuoret – Voimapankki on kätevä lisävaruste

    Alcatel Pixi 4 (4”) kuoret valittuasi kannattaa tutustua myös lisävarusteisiin, jotta saat laitteestasi kaiken ilon irti. Alcatel Pixi 4 (4”) on pienen kokonsa vuoksi varusteltu myös pienehköllä akulla. Jotta akku ei loppuisi juuri tärkeällä hetkellä kannattaa aina kantaa mukana  voimapankkia, jolla lataat puhelintasi missä tahansa ja milloin tahansa. Voimapankkeja löydät aina 2500mAh ja 20800mAh välillä. Esimerkiksi Grateqin Varavirtalähde 2500 mAh lataa laitteesi jo monesti täyteen yhdellä latauksella. 

    Alcatel Pixi 4 (4”) kuoret – Lisää pituutta latauskaapeliin

    Alcatel Pixi 4 (4”) laitteen mukana tulevan laturin kaapelin pituus ei ole päät&aum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä