Takaisin

Tuotekuvat

  • OnePlus Warp Charge 50 ‐langaton latausalusta, Valkoinen
  • OnePlus Warp Charge 50 ‐langaton latausalusta, Valkoinen
  • OnePlus Warp Charge 50 ‐langaton latausalusta, Valkoinen
  • OnePlus Warp Charge 50 ‐langaton latausalusta, Valkoinen
  • OnePlus Warp Charge 50 ‐langaton latausalusta, Valkoinen OnePlus Warp Charge 50 ‐langaton latausalusta, Valkoinen

OnePlus

OnePlus Warp Charge 50 ‐langaton latausalusta, Valkoinen

Arvostelut

0/5 tähteä

Ei saatavilla

Normaali toimitus: ma 11 joulu - ke 13 joulu

OnePlussan alkuperäinen langaton Warp Charge 50 laturi tarjoaa äärimmäisen nopeaa ja älykästä latausta laitteellesi. Kaksoiskelallisen latausjärjestelmän ansiosta puhelinta voi ladata niin vaaka- kuin pystyasennossa, joten voit näppärästi jatkaa työskentelyä myös latauksen aikana. ;Älykäs laturi myös tunnistaa esimerkiksi erilaiset metalliset esineet ja ilmoittaa niistä merkkivalolla, sekä sammuttaa itsensä automaattisesti.

Uskomattoman tehokas ja älykäs

Laturi tarjoaa ehdottomasti yhden markkinoiden nopeimmista latauksista. Esimerkiksi OnePlus 9 Pro puhelimen lataat nollasta sataan prosenttiin vain 43 minuutissa ja lataus alkaa lähes välittömästi - alle sekunnissa. Mitä enemmän käytät laturia niin sitä paremmin se oppii tottumuksiasi ja rytmiäsi, jonka jälkeen se oppii siirtymään hiljaiseen tilaan sinun omien rytmiesi mukaan.

Käytettävyys ja tyylikkyys samassa paketissa

Langaton laturi sopii niin yöpöydälle kuin mihin tahansa muuallekin tyylikkäine ja yksinkertaisine muotoiluineen, sekä valkoisen värin ansiosta. Hiljaisen tilan aikana melutaso putoaa todella pieneksi, jotta voit ladata vaikka koko yön ja nauttia rentouttavia unia samalla. Latauksen voit myös suorittaa suojakuoren kanssa, jonka paksuus on alle 2mm. Jotta voit ladata 50 W:n enimmäisteholla, käytä tätä tehoa tukevan OnePlus-matkapuhelimen tai muiden brändien vähintään 65 W:n laturia, joka tukee PD-protokollaa, ja vastaavia datakaapeleita.

79,99€

TukkuClub hinta 75,99€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!