Lompakot

Lähes jokainen omistaa lompakon ja se kuuluukin useimpien ihmisten tärkeimpiin esineisiin. Kukapa ei huolestuisi sen ollessa kateissa? Lompakkoa tulee käytettyä lähes päivittäin, joten sen on tärkeää olla omaan käyttöön sopiva ja itselle mieluinen. Toiset tarvitsevat käyttöönsä suuren lompakon, johon mahtuu kaikki tarvittavat kortit, seteleitä, kolikoita ja kuitit. Toisille taas riittää pienempi vaihtoehto, ja joillekin korttikotelo, johon saa kätevästi tärkeimmät maksukortit ja muutaman setelin setelinipsuun. Lisäksi joissain lompakoissa on sisällä erillinen puhelimelle suunniteltu tasku, joten voit kaupparessulla laittaa kätevästi puhelimen sinne talteen. Valitse käyttöösi sinulle sopivin vaihtoehto mallin, materiaalin ja värin suhteen. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen ja nopean 1-2 arkipäivän toimituksen kotimaisesta varastostamme. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Lue lisää

Millainen lompakko sopii käyttööni parhaiten? 

Jonkin näköinen lompakko kuuluu lähes jokaisen ihmisen mukana kulkeviin esineisiin. Toisten makuun ovat pienemmät kukkarot, toiset kantavat mukanaan korttikoteloa ja jotkut tykkäävät suuremmista lompakoista, joihin mahtuu kaikki kortit, kolikot ja kuitit. Lompakkoa valitessasi kannattaakin miettiä minkälainen vaihtoehto soveltuu käyttöösi parhaiten. Riittääkö sinulle pienempi vaihtoehto vai tarvitsetko enemmän tilaa kaikelle tarpeelliselle? Entä kuljetatko mukanasi ainoastaan kortteja, joten korttitasku riittää sinulle? Jos entinen lompakkosi oli käyttöösi liian suuri, niin kannattaa valita pienempi vaihtoehto ja päinvastoin. Tai jos entisestä lompakostasi puuttui jokin haluamasi ominaisuus, niin valitse vaihtoehto, jossa on tämä kaipaamasi ominaisuus.

Mietittyäsi sinulle sopivaa lompakon kokoa on helppo tutustua valikoimaamme ja vertailla eri vaihtoehtoja. Sinulle sopivimman mallisen lompakon löydettyäsi sinun tarvitsee vain päättää sen väri. Valikoimastamme löydätkin useita eri värejä, joten valitse mieluisin vaihtoehto tai yhdistä se esimerkiksi puhelimen suojakuoren, laukun tai kenkien väriin ja tee siitä osa asukokonaisuuttasi.  

Korttikoteloiden käyttö on yleistynyt korttimaksamisen myötä

Ihmisillä on koko ajan vähemmän käteistä rahaa, sillä korttimaksaminen on yleistynyt viime aikoina erittäin paljon. Tämän vuoksi monelle riittääkin pelkkä korttikotelo lompakoksi. Korttikoteloon on helppo sujauttaa tarvittavat kortit mukaan ja sinne mahtuukin jopa kuusi korttia, jotka saa korttikotelo lompakosta ylös kätevästi pohjassa olevalla vivulla. Lisäksi korttikotelon sivussa on metallinen klipsi, johon saat kätevästi setelisi talteen. Korttikoteloista löydät metallisia ja keinonahka päällysteisiä

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä