Suojakalvot & -lasit

Puhelimen näytön suojalasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön suojalasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä näytön suojalasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suojakalvot & -lasit

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Puhelimen näytön suojalasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä puhelimessa. Puhelimen näytön suojalasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön suojalasit, että suojakalvot asettuvat Puhelimen puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa. Etenkin puhelimen näytön suojalasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että puhelimen näytön suojalasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Puhelimen näytön suojalasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle. Näytön suojalasin asettaminen puhelimen näytön päälle on helppoa ja onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, sillä hyvin puhdistettuun näyttöön näytön suojalasi asettuu näppärästi paikoilleen. Osa näytön suojalaseista on tehty tarkoituksella aavistuksen puhelimen näytön reunoja kapeammaksi, johtuen laitteen reunojen lievästä kaarevuudesta.

    Puhelimen näytön suojakalvo antaa suojaa näytölle lähinnä likaa ja pienimpiä naarmuja vastaan, mutta samanlaista iskunkestävyyttä sillä ei saavuteta kuin näytön suojalasilla. Näytön suojakalvo on helppo asentaa Puhelimen puhelimen näytön päälle, sillä se ei tarvitse muuta kuin täysin puhtaan näytön ja tarkan asettamisen. Tämän jälkeen mahdolliset ilmakuplat voidaan lanata esimerkiksi pankkikortin avulla sivuun. Puhelimen näytön suojakalvoja on saatavilla sekä kirkaspintaisina, eli täysin läpinäkyvinä sekä mattapintaisina, jotk

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä