PopSockets

PopSockets puhelinpidike on yksi kätevämmistä lisätarvikkeista, jota saatat puhelimesi kanssa tarvita. Se myös sopii käytettäväksi minkä tahansa puhelimen kanssa. Kiinnitä PopSockets joko suoraan puhelimesi takakanteen tai sitten puhelimen tasapintaiseen suojakuoreen ja puhelinpidike on valmiina käyttöösi! Kokoontaitettavan rakenteen ansiosta PopSockets on tarvittaessa ohut ja huomaamaton, eikä se paina taskussa jalkaasi vasten ikävästi. Kun tarvitset parempaa otetta puhelimestasi vedä PopSockets täyteen mittaansa ja sormesi sujahtavat sen väliin helposti. Puhelimesi ei pääse tällöin varmastikaan putoamaan! Tilaa PopSockets puhelinpidike helposti netistä, kotimaisesta verkkokaupasta. Toimitamme kaikki tilaukset nopeasti 1-2 arkipäivässä perille, eikä sinun tarvitse maksaa minkäänlaisia toimitus tai vaihto- ja palautuskuluja. Tervetuloa löytämään omaan tyylisi sopiva värikäs PopSockets!

PopSockets puhelinpidikkeet

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    PopSocketsilla saat käyttöösi useita eri toimintoja

    Viime aikoina PopSockets puhelinpidikkeet ovat saavuttaneet suuren suosion koko maailmassa ja etenkin Suomessa. Eikä ihme, sillä ne ovat erittäin käteviä niiden monipuolisten käyttötarkoitustensa ansiosta. Etenkin nuorisolla näkee puhelimissa kiinni PopSocketseja, mutta niin myös vanhemmillakin ihmisillä. Se asetetaan puhelimen takaosaan kiinni jämäkällä 3M-tarralla, joka ei jätä liimajälkiä ja sen voi irrottaa ja liimata takaisin useita kertoja. PopSockets puhelinnpidike antaa nimensäkin mukaisesti loistavan otteen puhelimeen. Tällä otteella saat otettua parempia selfieitä, kuvattua helpommin ja puhelimeen puhuminen on huomattavasti helpompaa. Lisäksi PopSockets toimii jalustana vaaka- ja pystyasennossa, joten sen avulla puhut helposti videopuheluita tai kuvaat videoita. Kun se ei ole käytössäsi, niin saat painettua sen kätevästi alas piiloon, jolloin se ei vie tilaa.

    Hauskat kuvat ja tyylikkäät kuosit viimeistelevät laitteesi ulkonäön

    Kätevien ominaisuuksiensa lisäksi PopSockets puhelinpidike luo puhelimellesi uniikin ja persoonallisen ulkonäön. Valikoimastamme löydätkin PopSocketseja useissa eri kuoseissa ja väreissä, joten valitse sinulle mieluisin vaihtoehto. Toisten makuun ovat yksiväriset vaihtoehdot, joista löytyy myös esimerkiksi alumiini- tai puupintaisia vaihtoehtoja. Toiset taas tykkäävät simppeleistä marmoripintaisista PopSocketseista, jotka tyylittelevät laitteellesi hienostuneen ja huolitellun ulkonäön. Kuvioiduista vaihtoehdoista löydät erilaisia hauskoja kuvia, kuten donitseja, palmupuita ja Superman tai Batman logoja. PopSocketsia valitessasi on tärkeintä, että sen ulkonäkö miellyttää juuri sinua, joten valitse sinulle mieluisin vaihtoehto.  

    PopClip autotelineeseen kiinnität puhelimesi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä