Takaisin

Tuotekuvat

  • Huawei MatePad T10 9,7" / T10s Flip Cover Suojakotelo, Sininen
  • Huawei MatePad T10 9,7" / T10s Flip Cover Suojakotelo, Sininen
  • Huawei MatePad T10 9,7" / T10s Flip Cover Suojakotelo, Sininen

Huawei

Huawei MatePad T10 9,7" / T10s Flip Cover Suojakotelo, Sininen

Arvostelut

0/5 tähteä

Ei saatavilla

Normaali toimitus: ke 7 kesä - pe 9 kesä

Huawei MatePad T10 9,7" / T10s tabletin sininen Flip Cover suojakotelo tarjoaa sinulle kaikkea, mitä vain voit suojakotelolta toivoa: erinomaista suojaa, huippuluokan käytettävyyttä ja pitkäikäisiä materiaaleja. Tablet asetetaan kotelon kansien väliin, eikä sitä tarvitse irrottaa missään vaiheessa, sillä näytön näppäily ja liitäntöjen käyttö onnistuu helposti kotelon kanssa.

Tyylikästä suojaa koko tabletille

Tabletin suojakotelo on erittäin tehokas tapa suojata laite naarmuilta ja kolhuilta. Napsauta tabletti kotelon sisäkuoreen ja käännä kansi kiinni. Tällöin sivut, takaosa ja näyttö ovat hyvässä turvassa vahinkojen varalle. Polyuteraanista valmistettu Huawein alkuperäistuote on materiaaliltaan todella kestävää ja se tuntuu kädessä ihanan pehmeältä.

Parempi katselukulma

Suojakotelon kansiläpän nerokkaiden taitosten ansiosta tabletin saa asetettua useaan eri asentoon nettiselailua tai videoiden katsomista varten. Kansiläpässä olevat magneetit pitävät suojakotelon ja samalla tabletin tukevasti pystyssä lempi sarjojasi varten. Ympäristöystävällisillä materiaaleilla päällystetty kotelo on pitkäikäinen kumppani tabletillesi.

29,99€

TukkuClub hinta 28,49€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!