Screenor

Suomalaisen Screenorin suojalasit asetetaan puhelimen tai tabletin näytön päälle suojaamaan näyttöä rikkoontumiselta. Näytön suojalasi on huomaamaton "vakuutus", joka tuntuu täysin samalta kuin näyttö itsessään, eikä pienimpiä tai vähän suurempiakaan osumia tarvitse enää pelätä. Screenor laseissa on kattava takuu. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Screenor

Suomalainen Screenor toimittaa laadukkaita näytön suojalaseja kaikista yleisimpiin puhelimiin sekä tabletteihin. Valmistajalla on olemassa myöskin suojakoteloita, joissa on lompakon ominaisuudet eli korttipaikka sekä setelitasku. Puhelimen näyttö on kuitenkin kaikista kriittisin paikka, minkä rikkoontuminen harmittaa todella paljon. Mitäpä tekee kosketusnäytöllisellä älypuhelimella, mikäli sen näyttö on päässyt pirstaloitumaan.

Screenor näytön suojalasit asetetaan puhelimen oman näyttölasin päälle, lisälasiksi suojaamaan näyttöä iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Screenor näytön suojalasi on todella ohut ja huomaamaton, eikä sitä edes huomaa puhelimen päältä. Näytön suojalasi ei haittaa näytön käyttöä millään tavalla, vaan se tuntuu täysin samalta kuin puhelimen oma näyttö. Screenor näytön suojalasit on valmistettu 9 kertaa tavallista lasia vahvemmasta lasista karkaistusta lämpökäsitellystä lasista, minkä vuoksi sen iskunkestävyys on hyvällä tasolla. Toki suuren iskun kohdistuessa Screenor suojalasiin, se saattaa hajota, mutta koska suojalasi absorboi iskun itseensä, se pelastaa alla olevan näytön rikkoontumiselta lähes tulkoon joka kerta. Kerrosrakenteensa ansiosta, Screenor lasi ei aiheuta sormille vaarallisia teräviä reunoja rikkoontuessaan ja sen saa irrotettua näytön päältä kokonaisena. 

Screenor lasi on helppo asentaa paikoilleen, ilman että sen alle jää ilmakuplia. Pakkauksen mukana toimitetaan suomenkieliset asennusohjeet, näytönpuhdistusliinat sekä kohdistustarrat, joiden avulla asentaminen oikeaan kohtaan on helppoa ja onnistuu keneltä tahansa. Screenor näytön suojalaseissa on valmistaman myöntämä 3 kuukauden mittainen laatutakuu, joka kattaa kiinni pysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen sekä asennusvirheen. Tämän parempaa takuuta suojalasille tuskin on olemassa. Screenor näytön suo

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä