Samsung

Samsung valmistaa mm. puhelimia ja tabletteja sekä alkuperäistarvikkeita näille laitteille. Suojakuoret, suojakotelot, kuulokkeet ja handsfreet ovat vain muutamia valmistajan lisätarvikkeita, jotka parantavat mobiililaitteista saatavaa käyttökokemusta. Samsung kuoret ja kotelot ovat totutun tyylikkäitä ja toimivat laitteiden omien ominaisuuksien kanssa saumattomasti yhteen. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung

1900-luvun alkupuoliskolla perustettu eteläkorealainen elektroniikkajätti Samsung on tunnettu ennen kaikkea kulutuselektroniikkatuotteistaan, kuten televisioista, puhelimista, kameroista, tablet taulutietokoneista, tulostimista ja kodinkoneista. Samsung on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista elektroniikkavalmistajista, joka on varmasti tuttu jokaiselle kuluttajalle. 

Samsung valmistaa huippusuosittua Galaxy älypuhelinsarjaa, josta löytyy sopivia laitteita jokaiselle, sillä niitä on saatavilla monessa eri hintakategoriassa. Sekä kaikista halvimmat, että myös kalleimmat laitteet ovat taattua Samsung laatua, sillä ne on varustettu erinomaisilla ominaisuuksilla, jotka helpottavat arkipäiväistä käyttöä. Valmistaja on käyttänyt tietyissä malleissaan Windows Phone käyttöjärjestelmää, mutta se on nykyisin poistunut ja käytössä on vain Googlen kehittämä Android käyttöjärjestelmä. Androidin hyvä puoli on sen järisyttävän suuri sovellustarjonta, joten jokaisella käyttäjällä on mahdollista luoda omasta puhelimestaan omanlaisensa kokemus, omilla ominaisuuksilla ja omilla mieltymyksillä.

Samsung valmistaa puhelimiinsa myös huomattavan määrän lisätarvikkeita, kuten suojakuoria, -koteloita, latureita ja handsfree kuulokkeita. Alkuperäistuotteet on suunniteltu toimimaan laitteiden kanssa saumattomasti yhteen totutun vahvalla laadulla. Samsung suojakotelot korostavat puhelimien omia ominaisuuksia tehden puhelimen käyttökokemuksesta entistä paremman, sillä jotkin suojakotelot sisältävät esimerkiksi kansiläpän ikkunan, josta kosketusnäytön käyttö onnistuu ilman kannen avaamista. Samsung suojakotelot on pyritty tekemään mahdollisimman ohuiksi, mikä miellyttää varmasti käyttäjiä mobiililaitteiden ollessa nykyisin melkoisen suurikokoisia. Suojakotelot ja suojakuoret ovat erinomainen lisätarvike jokaisen Samsung puhelimen kaveriksi, sillä niiden avulla laitteiden kestävyys paran

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä