Mujjo

Hollantilaisen Mujjon suojakuoret, suojakotelot ja tabletpussit on suunniteltu kestämään ja jopa paranemaan vanhetessaan, nahkaisten osien kauniisti patinoituessa. Laadukasta full-grain nahkaa ja pehmeää huopaa hyödyntävät Mujjo tuotteet viimeistelevät tyylikkään puhelimesi ulkonäön suorastaan juhlavaan kuntoon. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Mujjo

Jos haluat todellista luksusta puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi kumppaniksi, valitse Mujjon suojakuoret tai suojapussit laitteesi lisätarvikkeiksi. Hollantilaisen valmistajan tuotteet on sekä suunniteltu että valmistettu Hollannissa laadukkailla tuotantoprosesseilla ja kestävistä materiaaleista. Kun saat Mujjon tuotteen käteen, huomaat saman tien, että siinä yhdistyy tyyli, toimivuus ja laadukkaat materiaalit harmonisella tavalla, jota et ole ennen edes tajunnut olemassa olevan.

Mujjo tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan pääasiassa tietyille tuotteille, esimerkiksi Apple iPhone puhelimille, minkä vuoksi niiden sopivuus käyttötarkoitukseen on taattu. Tyylin lisäksi myöskään käytettävyyttä ei ole unohdettu, sillä Mujjo tuotteet ovat käytettävyydeltään suorastaan erinomaisia. Monissa suojakuorissa on korttipaikka, johon sopii 1-3 korttia, joten tyylikkään kuoren lisäksi et tarvitse taskuusi painavaa lompakkoa.

Tyylikkäiden tuotteiden valmistusmateriaaleina käytetään parhaita mahdollisia materiaaleja ja sen myös tuntee. Upealta näyttäviä kasviparkittuja full-grain nahasta valmistettuja suojakuoria on ilo käyttää puhelimen kaverina, sillä ne patinoituvat ajan saatossa kauniisti parantaen ulkonäköä. Voidaankin rinnastaa näitä Mujjo suojakuoria viiniin, koska ne suorastaan paranevat vanhetessaan. Etenkin iPad tablettien ja Mac tietokoneiden kanssa yhteensopivat Mujjon suojapussit on valmistettu yhdistelemällä full-grain nahkaa sekä veden ja liankestävää pehmeää huopaa. Voit siis huoletta asettaa arvokkaan kannettavasi tai tablettisi pehmeää huopaa vasten ja olla huoletta sen naarmuuntumisesta tai rikkoontumisesta.

Mujjo tuotteiden värimaailma hyödyntää tyylikkäitä mustan, ruskean ja harmaan värisävyjä. Koska nahka patinoituu käytettäessä, etenkin ruskea värisävy muuttuu ajan saatossa entistä tyylikkäämmäksi. Mujjo myöntää tuotteillensa kahden

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä