Krusell

Krusell suojakuoret ja suojakotelot ovat takuuvarma valinta puhelimesi ystäväksi, koska ne tarjoavat tyyliä, kestävyyttä ja suojaavuutta. Ruotsalaista design osaamista ja materiaalien erinomaista työstämistä sisältävät kotelot ovat käytettävyydeltään erinomaisia ja sisältävät jopa elinikäisen takuun. Krusell kuoret ovat aina loistava valinta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Krusell

Ruotsalainen Krusell on tunnettu heidän intohimostaan huippu tyylikästä designiä ja laadukkaita materiaaleja kohtaan. Tyylikäs ja erottuva design ei tarkoita, että käytettävyyttä olisi unohdettu, päinvastoin, sillä Krusellin tuotteissa yhdistyvät juuri nämä kaksi tärkeää tekijää, jonka jokainen loppukäyttäjä varmasti huomaa ja oppii arvostamaan. Valmistajalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten laukkujen ja koteloiden työstämisestä, joten tuttu ja taattu laatu on varmaa myös valmistajan puhelimia varten valmistamissa suojakoteloissa ja -kuorissa.

Valikoimassamme on huippusuosittuja Krusell tuotteita useiden eri valmistajien puhelinmalleille, esimerkiksi Applen, Huawein, Microsoftin ja Sonyn laitteille. Suosituimpia kotelomalleja ovat esimerkiksi Malmö, Borås, Ekerö ja Kiruna, joissa jokaisessa on omanlaisensa uniikki ja ajaton viehätysvoimansa. Krusell valmistaa kaikki tuotteensa itse joko laadukkaasta keinonahasta tai aidosta nahasta. Molemmat ovat kestäviä ja näyttävästi viimeisteltyjä pintamateriaaleja, jotka luovat harmonisen kokonaisuuden yhdessä kallisarvoisen puhelimesi kanssa. Krusell koteloiden koko ja design vaihtelevat hieman malleittain, mutta tyypillisimmin suojakotelot sisältävät lompakko –ominaisuuden, eli yhdestä kolmeen korttipaikkaa sekä setelitaskun. Jotkin Krusell kotelot ovat niin sanottuja 2 in 1 koteloita, eli ne sisältävät paitsi lompakko suojakotelon, myös siitä irrotettavan suojakuoren. Tällaisessa saatkin sekä Krusell -kotelon että -kuoren samassa paketissa! 

Krusell pystyy valvomaan koko valmistusketjuaan alusta loppuun, minkä vuoksi se tarjoaa äärimmäisen laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, jotka tekevät mitä lupaavat. Mikäli haluat yhdistää tyylikkyyden ja käytettävyyden kestäviin materiaaleihin, ovat Krusell suojakotelot ja –kuoret ehdottomasti juuri sinun valintasi! 

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä