Kingston

Kingston muistikortit ovat erinomainen, ja edullinen, tapa lisätä puhelimeen tai tablettiin lisää tallennusmuistia. Valitse 8, 16, 32 tai 64 gigatavun suuruinen muistikortti, jolloin mobiililaitteesi sisäinen muisti ei pääse heti loppumaan, kun kuvaat videoita ja valokuvia. Micro-SD korttipaikkaan asetettavat Kingston muistikortit toimitetaan adapterin kanssa, joten ne sopivat myös kameroihin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Kingston

Kingston on yksi maailman tunnetuimmista muistin valmistajista. Kingston kehittää, markkinoi ja myy muistituotteita, kuten muistikortteja, -tikkuja sekä tietokoneen muistia. Tämän yhdysvaltalaisen yhtiön pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa ja sillä on valmistus- ja jakelukeskuksia esimerkiksi Euroopassa ja Aasiassa.

Kuluttajalle ehkä näkyvimpiä tuotteita ovat Kingstonin muistikortit sekä muistitikut. Kingston muistitikut ovatkin yksi tutuimmista välineistä tietokoneen käyttäjille, niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Voit tallentaa tärkeät tiedostot ulkoiselle muistitikulle, eikä niiden säilyminen ole enää pelkän tietokoneen toimimisen varassa.

Kingston muistikortti on yksi kätevimmistä ja edullisimmista tavoista lisätä käyttömuistin määrää esimerkiksi älypuhelimissa ja tableteissa. Myös kameroiden kanssa muistikortit ovat lähestulkoon välttämättömiä, sillä harvemmin näiden laitteiden sisäiseen muistiin mahtuu montakaan kuvaa. Kingstonin muistikortti on helppo ottaa käyttöön, muuta ei tarvitse kuin avata paketti ja laittaa kortti sille sopivaan paikkaan. Puhelimissa yleensä käytettävä muistikortti on pieni Micro SD kortti, jota käytetään tyypillisesti esimerkiksi Samsungin, Sonyn ja Huawein puhelimissa. Digikameroissa käytetään sen sijaan suurempaa korttikokoa. Yleensä Kingston toimittaa paketeissaan Micro SD kortin sekä suuremman adapterin, jolla kortin saa asetettua suurempaan korttipaikkaan.

Kingston muistikorttien koko on tyypillisesti 8, 16, 32 tai 64 gigabitin kokoinen. Näistä 32 gigatavun muistikortti on ehdottomasti suosituin, koska siihen mahtuu erittäin suuri määrä kuvia, musiikkia ja videoita. Tämän lisäksi se on hinnaltaan melkoisen edullinen. Ulkoisen Kingston muistikortin etuutena on myös, että se voidaan helposti irrottaa ja vaihtaa laitteesta toiseen, jolloin kuvat on helppo siirtää esimerkiksi puhelimen muistista tietokoneen muistii

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä