Jalaka

Jalaka yhdistää suomalaisen huippudesignin ja insinööritaidon tavalla, jota et ole aikaisemmin tiennyt edes olevan olemassa. Jalaka tukijalka on upeasti viimeistelty puhelimen tai tabletin teline, jolla saat laitteesi parempaan katselukulmaan myös epätasaisella alustalla. Alumiinisesta tukijalasta saat myös paremman otteen, eikä laitteet lentele kädestäsi. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Jalaka

Jalaka on suomalainen yritys, joka valmistaa tällä hetkellä puhelimen tai tabletin taakse kiinnitettävää tukijalkaa, jonka tehtävänä on pitää puhelin pystyssä esimerkiksi tilanteissa, joissa puhelimen pitää pysyä paikoillaan. Esimerkiksi YouTube, Netflix tai Yle Areena videoita katsottaessa on huomattavasti miellyttävämpää, jos puhelimen näyttö pysyy paikoillaan, eikä sitä tarvitse pitää kädessä koko ajan. Tätä ongelmaa Jalaka pyrkii viemään pois omilla tuotteillaan.

Puhelimen tai tabletin taakse kiinnitettävä Jalaka Dual tukijalka on jopa yllättävän monikäyttöinen lisätarvike, sillä siitä voidaan esimerkiksi pitää puhelimesta kiinni ilman puristamista, ottaa selfieitä isommista ryhmistä, tehdä videopuheluita ja käyttää puhelimen taskulamppua esimerkiksi lukuvalona. Käyttötarkoituksia on lähes rajaton määrä, joten keksi sinä oma tapasi käyttää tätä nerokasta Jalaka Dual tuotetta!

Jalaka Dual tukijalka kiinnitetään lisätarvikkeessa olevan liimapinnan avulla puhelimeen tai tablettiin, jossa se pysyy kiinni todella tiukasti. Mikäli Jalaka Dual tukijalka täytyy irrottaa laitteen pinnasta, ei se jätä siihen minkäänlaisia jälkiä, vaan näyttää kun siinä ei olisi mitään koskaan ollutkaan. Jalaka Dual tukijaloissa on pallonivelet, joista niitä voidaan kääntää lähes mihin suuntaan tahansa ja mikäli tarvitset jalkoihin lisää mittaa, vedät vain metallisista teleskooppijaloista ja jalkojen pituus lähes kaksinkertaistuu. Tukijalkaa on saatavilla sekä hopeisen että kultaisen värisenä ja koska ne on valmistettu metallista, niissä on myös tyylikäs metallinhohtoinen loiste. Jalaka tarjoaa tuotteissaan laadukasta suomalaista designia ja pitkäikäistä kestävyyttä, joka yltää aina paketoinnista itse tuotteen käyttöön ja ulkon&

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä