Jabra

Jabran kuulokkeet, handsfreet ja langattomat bluetooth kaiuttimet ovat kuin luodut sporttisen ja menevän henkilön tarpeisiin, sillä niiden ulkonäkö ja käytettävyys on tehty menevän henkilön tarpeita silmällä pitäen. Roiskevedeltä suojatut äänentoistimet ovat erinomaisia ystäviä puhelimesi kaveriksi kaikkiin olosuhteisiin. Toimitamme Jabra tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Jabra

Jabra kehittää, valmistaa ja markkinoi esimerkiksi bluetooth handsfree kuulokkeita, matkakaiuttimia ja kuulokkeita, eli lähestulkoon kaikenlaisia tarvikkeita, joista kuuluu jonkinlaista ääntä ja jotka ovat liitettävissä mobiililaitteisiin. Pääsääntöisesti bluetoothilla liitettävät Jabra laitteet ovat erittäin käteviä etenkin liikkuvalle ihmiselle, sillä langattomissa laitteissa ei ole liikkumista hankaloittavia, tai jopa estäviä, johtoja.

Jabra sanoo tekevänsä elämän kuulostamaan paremmalta, ja se onkin totta, sillä jokaisessa valmistajan laitteessa on panostettu kirkkaaseen ja laajan taajuusalueen äänentoistoon. Myöskin kaikista pienimmät laitteet tarjoavat kokoonsa nähden suorastaan erinomaista äänenlaatua, suuremmista ja arvokkaimmista laitteista puhumattakaan. Sporttisesti ja trendikkäästi muotoillut Jabran tuotteet ovat paitsi upean kuuloisia, myös upean näköisiä tuotteita, joita kelpaa kyllä pitää esillä ja jopa esitellä kavereille.

Jabran handsfree kuulokkeet on helppo yhdistää lähes mihin tahansa bluetooth laitteeseen ja yhdistäminen käy nopeasti vain paria nappia klikkaamalla ja hetken odottamalla. Handsfree kuulokkeet pysyvät päässä tarvittaessa, vaikka koko päivän, eivätkä ne rupea painamaan pitkänkään pitämisen aikana. Jabran Solemate bluetooth kaiuttimia on saatavana eri kokoisina versioina, joista pienimpiä on helppo kantaa ihan mihin tahansa esimerkiksi hotelliin ulkomaille, kun taas suurimmat kaiuttimet takaavat, että suuremmatkaan bileet eivät jää kiinni tuotettavasta äänenmäärästä. Jabran tuotteet ovat lähes poikkeuksetta tehty roisketiiviiksi, joten ne ovat kuin suorastaan tehty ulkoilevan ihmisen tarpeisiin, joka ei säikähdä edes pieniä roiskeita tai vähän suurempaakaan vesimäärää. Jabra on varma valinta kaikille, jotka etsivät loistavaa äänenlaatua yhdistettynä sporttiseen ulkon

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä