Huawei

Huawei tekee paitsi puhelimia ja tabletteja, myös suojakoteloita ja suojakuoria omiin laitteisiinsa. Valmistajan tarjoamat alkuperäis kotelot ja kuoret istuvat mobiililaitteeseesi täydellisesti ja tuovat sen parhaat puolet esille paremmin kuin koskaan. Huawei tarjoaa puhelimen suojaustarvikkeiden lisäksi myös mm. pikalatureita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Huawei

Huawei on kiinalainen mobiililaitevalmistaja, joka valmistaa muun muassa puhelimia, tabletteja sekä lisätarvikkeita edellä mainittuihin laitteisiin. Valmistajan tuotteet ovat tunnettuja etenkin niiden alhaisemmasta hintapisteestään sekä suorastaan erinomaisesta hintalaatu –suhteestaan. Ehkäpä juuri laadukkaiden ja edullisten tuotteiden yhdistelmän vuoksi, Huawei onkin tämän hetken suosituin puhelinvalmistaja Suomessa. Huawein suosituimpia puhelimia on esimerkiksi Honor 7 ja 8, sekä P8, P8 Lite, P9, Nexus 6P sekä Y6 Pro.

Huawei valmistaa myös omia alkuperäistuotteitaan puhelinten suojaamiseen ja yksilöllistämiseen. Suojakuoret sekä suojakotelot ovat aina täydellisen sopivia valmistajan omiin puhelinmalleihin, minkä lisäksi ne saattavat sisältää käteviä ominaisuuksia, kuten view cover ikkunan, josta näytön näppäileminen onnistuu ilman, että kansiläppää tarvitsee avata. Tyylikkäät Huawei suojakuoret ja –kotelot on pyritty muotoilemaan käyttäjäystävälliseksi siten, että ne olisivat mahdollisimman ohuita ja mahtuisivat taskuun kivasti. Myös puhelinten suojaustuotteet noudattelevat valmistajan valitsemaa linjaa olemalla hintalaatu –suhteeltaan erinomaisia tuotteita. Myös tabletteihin on olemassa valmistajan itsensä valmistamia koteloita ja telineitä, jotka tekevät tabletin käytöstä helpompaa ja ehkäisevät arvokkaan laitteen naarmuuntumista tai jopa totaalista rikkoontumista.

Suojaustuotteiden lisäksi Huawei tarjoaa myös esimerkiksi pikalatureita, joiden avulla on mahdollista ladata esimerkiksi puhelimen akku tyhjästä täyteen jopa yhdessä tunnissa. Pikalatausta tukevat pääsääntöisesti kaikki Huawein uusimmat puhelinmallit, mutta yhteensopivuus kannattaa tarkistaa aina tapauskohtaiseksi, sillä mikäli yhteensopivuutta ei ole, niin pikalaturi toimii vain normaalin laturin nopeudella. Kaiken kaikkiaan Huawei tarjoaa erinomaisia tuotteita huokeaan hintaan, sekä laite- että lisätarvi

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä