Grateq

Grateq tarjoaa mm. synkronointi ja -latauskaapeleita, varavirtalähde voimpankkeja sekä autolatureita jokaisen puhelimen ja tabletin kaveriksi. Valitse Micro-USB, USB-C tai Lightning kaapeli ja lataa akkusi täyteen. Grateq tuotteet ovat paitsi edullisia, myös vähintäänkin yhtä toimivia kuin kalliimmat kilpailijansa, ja ne on varustettu kattavalla takuulla. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Grateq

Grateq on suomalainen brändi, jonka tuotevalikoima koostuu pääasiassa mobiililaitteiden lisätarvikkeista, etenkin lataamiseen liittyvistä lisätarvikkeista. Grateq tarjoaa tuotteissaan erinomaisen hintalaatu –suhteen, joka on erittäin kilpailukykyinen muiden valmistajien vastaavien tuotteiden kanssa. Edullinen hinta ei tarkoita kuitenkaan, että laadusta olisi tingitty, vaan Grateq tuotteet ovat vähintäänkin yhtä kestäviä ja toimivia kuin muiden valmistajien vastaavat tarvikkeet. 

Grateqin tuoteportfolio koostuu synkronointi ja latauskaapeleista, tupakansytytinlatureista, varavirtalähde voimapankeista sekä langattoman latauksen tarvikkeista. Synkronointi ja latauskaapeleita on saatavilla monella eri liitäntäpäällä, kuten Micro-USB, USB-C ja Lightning liitännällä. Grateq latauskaapeleiden pituus vaihtelee pienimmistä 10cm adapterikaapeleista aina 3 metrin kaapeleihin saakka. Pidemmät Grateq kaapelit ovatkin kaikista kätevimpiä, sillä harvemmin on tilannetta, että kaapeli olisi liian pitkä tai että niitä olisi liian monta. Kaapeleissa, kuten muissakin Grateq tuotteissa värimaailma tarjoaa klassisimpia värejä eli mustaa sekä valkoista.

Jotta latauskaapeli olisi mahdollisimman tehokkaassa käytössä, tarjoaa Grateq myös muita lataustarvikkeita, kuten varavirtalähteitä sekä tupakansytytinpistokkeeseen kiinnitettäviä latureita. Grateq varavirtalähde voimapankit vaihtelevat 2500 mAh:ta aina 8000 mAh:iin. Peinimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi maksimissaan pari kertaa, kun taas suurimmat lataavat laitteen tyhjästä täyteen useamman kerran. Grateq varavirtalähde on erinomainen apuri esimerkiksi retkeilijälle tai matkustajalle, sillä enää ei tarvitse etsiä paniikissa sopivaa virtapistoketta, vaan virtaa voi ottaa taskukokoisesta varavirtalähde voimapankista. Suuremmissa Grateq varavirtalähde voimapankeissa on myös pimeässä liikkumista helpottava taskulamppu. Auton tupakansytyttimeen kiinnitettä

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä