dbramante1928

dbramante1928 valmistaa tyylikkäitä suojakoteloita mm. Apple, Samsung ja Huawei puhelimille. Laadukkaista materiaaleista valmistetut kotelot ja kuoret on myös viimeistelty huipputyylikkäillä yksityiskohdilla. Full-grain nahkaiset kotelot kestävät kulutusta erinomaisesti ja patinoituvat kauniisti ajan saatossa. dbramante1928 on tyylitietoisen valinta puhelimen suojaksi! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

dbramante1928

Huippuluokan materiaalit, design ja käytettävyys yhdistyvät dbramante1928 puhelimien ja tablettien suojakuorissa sekä suojakoteloissa. Huippulaadukkaasta full-grain nahasta valmistetut suojakotelot on suunniteltu Tanskassa käyttäen perusperiaatteina pohjoismaisia arvoja. Et siis tule pettymään valitessasi puhelimesi turvaksi dbramante1928 tuotteen.

Valmistajan suojakotelot toimivat paitsi puhelimen suojaamisessa, myös lompakkona ja katselutelineenä. Lompakkokotelon erottaa tavallisesta flip cover tai flip case kotelosta sen kortti- ja setelitaskuilla. Tällöin on mahdollista jättää lompakko kotiin ja kuljettaa mukanaan vain kaikista tarpeellisimmat: kortit ja setelit. dbramante1928 kotelot taittuvat sivuttain käteväksi katselutelineeksi, josta on helppo katsoa esimerkiksi YouTube videoita. dbramante1928 suojakoteloita on saatavilla pääasiassa Apple, Huawei ja Samsung puhelimille.

Koska dbramante1928 nahkaisissa suojakoteloissa on käytetty huipputyylikästä ja –laadukasta full-grain nahkaa, niin sen kestävyyteen voi luottaa. Kestävyyden ansiosta nahka maksaa itsensä takaisin sen pitkäikäisyydellään. Full-grain nahkaa voidaan verrata viiniin, sillä se paranee vanhetessaan: kulutetun nahan pinta muuttuu ajan saatossa värisävyltään erilaiseksi, eli se patinoituu. dbramante1928 tuotteet ovat pääasiassa mustia, harmaita tai ruskeita. Näistä väreistä musta on kaikista suosituin väri, sen ajattomuuden ja tyylikkyyden vuoksi. Ruskeasta väristä dbramante1928 tarjoaa sekä tummempaa ruskeaa että vaaleampaa, konjakkia. Koteloiden laatu ja tyyli on hiottu viimeiseen asti, joten niihin et tule varmastikaan pettymään!

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä