Celly

Italialainen Celly tarjoaa laajan valikoiman puhelimien ja tablettien lisävarusteita, jotka helpottavat laitteiden käyttöä ja parantavat näiden iskunkestävyyttä. Tyylikästä designiä tarjoava valmistaja tarjoaa tuotteisiinsa 12 kuukauden kattava takuun. Celly suojakuoret ja suojakotelot istuvat täydellisesti puhelimen päälle. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Celly

Celly on italialainen mobiililaitteiden lisätarvikkeiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Milanossa. Huipputyylikkäistä ja laadukkaista tuotteista tunnettu valmistaja luottaa italialaiseen suunnitteluun ja muotoiluun, mikä näkyy Cellyn valmistamissa tuotteissaan tyylikkäissä yksityiskohdissa, laadukkaissa materiaaleissa ja upeissa pakkauksissa. Pakkaukset ovat jopa niin tyylikkäitä, että ne kävisivät lähestulkoon suoraan lahjapaketoinnista.

Celly valmistaa monenlaisia lisätarvikkeita, kuten suojakuoria, suojakoteloita, varavirtalähteitä, autotelineitä, kaapeleita, latureita, kuulokkeita ja lähes tulkoon kaikenlaisia lisätarvikkeita, mitä vaan voit puhelimesi kaveriksi kuvitella. Celly suojakotelot ovat tyylikkäitä ja niitä on saatavilla monille eri valmistajien puhelinmalleille, kuten Apple, Huawei, Samsung, Sony ja Microsoft puhelimiin. Myöskään tabletteja ei ole unohdettu, vaan niille on myös tarjolla muun muassa suojapusseja. Jotkin tuotteista ovat hyvinkin persoonallisia ja poikkeavia valtavirrasta, mikä takaa, että juuri sinun Celly tuotteilla varustettu mobiililaitteesi on näyttävä kokonaisuus, joka eroaa massasta.

Celly laturit, kaapelit ja muut elektroniset lisätarvikkeet ovat laadultaan samalla viivalla kuin valmistajien itsensä valmistamat vastaavat tuotteet. Esimerkiksi valmistajan Lightning –kaapelit on varustettu Applen MFI sertifikaatilla, eli ne toimivat sata varmasti iPhone, iPad tai iPod laitteesi kanssa. Cellyn lisätarvikkeet on varustettu jopa poikkeuksellisen kattavalla ja pitkäkestoisella 12 kuukauden mittaisella takuulla.

Valmistajan yleiskäyttöiset eli universaalit tuotteet ovat ehkä kaikista kätevimpiä ja monipuolisimpia tuotteita. Cellyn Unica suojakotelot sopivat lähes kaikkiin puhelimiin, joissa vain puhelimen taustalevy on suora ja kamera takakuoren yläreunassa. Puhelin kiinnittyy paikoilleen kotelon liimapinnoitteeseen, missä se pysyy jämäkästi paikoillaan, muttei kuitenkaan jätä jälkiä itse puhelimeen. Myös

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä