Blogi

Mobiilitukun blogi kertoo kaikesta mikä liittyy mobiililaitteiden alaan, niiden suojaamiseen ja myös yrittäjyyteen.

Asennamme panssarilasin suihkussa! (Ja miksi sinunkin kannattaisi!) 


Jokaisen panssarilasin asentajan pahin painajainen - ilmassa leijailevat pölyhiukkaset. Välillä tuntuu siltä, että näytön suojalasi oikein imee asennusvaiheessa itseensä kaiken ympärillään leijailevan pölyn ja muut pienet roskat, ja puhelimen suojaamisen lopputulos onkin tämä:

Panssarilasin alle jääneet pölyt näkyvät joskus ikävästi, ja voivat aiheuttaa lasin alle ilmakuplia.

Tuskanhiki valuu, kun yrität nostella suojalasia poistaen pölyhiukkasia, samalla varoen jättämästä sormenjälkiä juuri puhdistetun näytön ja panssarilasin väliin. Jos olet jo tilanteessa missä pienet, mutta kovinkin ärsyttävät pölyhiukkaset ovat vallanneet panssarilasisi kiinnityspinnan, on mahdollista koittaa puhdistaa lasia hieman nostamalla sitä paikaltaan, ja pyyhkimällä kiinnityspintaa varovasti  panssarilasipaketin mukana tulleilla pyyhkeillä.

Seuraavaksi kerromme sinulle kuitenkin kaksi erikoisinta, mutta myös erittäin tehokasta, vuosien varrella oppimaamme ammattisalaisuutta panssarilasin asentamista varten!

Ammattisalaisuus 1. Because you're worth it

Ota pitkä suihku, mieluiten ilman puhelintasi, ja anna kylpyhuoneen höyrystyä mukavasti. Anna kaikkein sakeimman höyryn hälvetä, ja tadaa, sinulla onkin melkein täysin pölytön ympäristö panssarilasin asentamista varten!

Tuo puhelimesi kylpyhuoneeseen ja asenna panssarilasi tekemämme video-ohjeen mukaisesti. Vesihöyry sitoo suurimman osan ilmassa leijailevasta pölystä ja roskasta, joten onnistut lasin asentamisessa suuremmalla todennäköisyydellä täydellisesti!

Huomautamme kuitenkin tätä vinkkiä käytettäessä varmistamaan, ettei kylpyhuone / WC-tilat ole liian kosteat puhelimelle.

Ps. Voit antaa toki myös kuuman veden juosta ottamatta itse suihkua, mutta vettä ei kannata tuhlata!

Ammattisalaisuus 2. Sähköä ilmassa!

Staattisesti varautunut ilmapallo imee itseensä niin pölyä kuin ilmapallojakin.

Ilmapallot ja hiukset ne yhteen sopii, huomenna menee pussauskoppiin!

Tämä on varmasti monille tuttu ilmiö lapsuudesta: Kun kaverin synttärikemuilla ilmapalloja hangattiin omiin, ja toisten päihin, aiheuttaen hiusten sähköistymisen siihen malliin, että hiuksia laitettiin kuosiin sitten kotimatkalla lähinnä auton hanskalokerosta löytyvällä kosteuspyyhkeellä.

Tästä ehkä hieman ikävänkin tuntuisesta ilmiöstä on kuitenki hyötyä panssarilasin asentamisessa!

Toinen vinkkimme on täyttää ilmapallo, hangata sitä sen verran, että tämä jo nuorena opittu ilmiö toistuu, ja pitää pallo lähistöllä, vaikkapa samalla pöydällä, millä asennat panssarilasia. Ilmapallon staattinen sähkökenttä imee ilmasta pölyhiukkaset yllättävän tehokkaasti itseensä, ja lasin kiinnityspinta pysyy puhtaana ennen asennusta. Kas niin - Taas kerran täydellinen panssarilasin asennus!

Meiltä löydät ohjevideoiden lisäksi myös puhelimellesi sopivat erilaiset panssarilasit , suojakotelot ja muut tarvikkeet puhelimellesi.