Blogi

Mobiilitukun blogi kertoo kaikesta mikä liittyy mobiililaitteiden alaan, niiden suojaamiseen ja myös yrittäjyyteen.

UUTUUS: PopSocket Grip Puhelinpidike

PopSocket on ollut jo muutaman vuoden ajan yksi kuumimmista lisätarvikkeista, sillä lukuisien eri designien joukosta löytyy jokaiseen tyyliin sopiva puhelinpidike. Tänä vuonna valmistaja on tuonut uuden version, PopSocket Grip -puhelinpidikkeen. Kuinka tämä sitten eroaa aiemmasta PopSocketista?

Tutut ominaisuudet ja kätevät uutuudet

Aikaisempien PopSocketien parhaina ominaisuuksina ovat olleet niiden kokoontaitettava muoto, jossa on kolme eri korkeutta. Kaikista matalin on kätevä puhelimen ollessa taskussa ja korkeammat muodot ovat omiaan näyttöä käytettäessä. PopSocketin avulla saa loistavan otteen isostakin puhelimesta. Mekanismissa, käyttämisessä ja kiinnittymisessä ei ole tapahtunut muutoksia, mutta päällysosassa sen sijaan on.

Vaihdettava päällysosa - PopTop

PopSocket Gripin suurin uutuus on sen helposti vaihdettava päällysosa: PopTop. Voitkin kiinnittää PopSocketin rungon puhelimeesi tai puhelimesi suojakuoreen ja vaihtaa päällysosaa irrottamatta runkoa. Näin puhelinpidike pysyy takuuvarmasti samassa kohdassa eikä kiinnityspintaan pääse tarttumaan kiinnittymistä haittaavaa likaa. Kätevää, eikö vain?

PopSocket Grip Puhelinpidikkeet ja PopTopit Enää ei tarvitse vaihtaa koko PopSocketia, vaan voit vaihtaa vain PopTopin!

PopSocket Gripin kanssa yhteensopivia PopToppeja on todella helppo vaihtaa: sen kun vain painat PopSocketin alas ja pyöräytät. Päällysosa irtoaa ja voit pyöräyttää uuden vaihtopään paikoilleen. PopTop vaihtopäät ovat edullisempia kuin kokonaan uuden PopSocketin ostaminen, joten saat vaihdettua itsellesi uuden tyylin paitsi kustannustehokkaasti, myös salamannopeasti.

Kiinnitystarra liukkaille pinnoille

PopSocket Grip puhelinpidikkeiden paketissa toimitetaan mukana erillinen kiinnitystarra, joka helpottaa PopSocketin kiinnittämistä liukkaille pinnoille. Tätä tarraa kannattaa käyttää, jos aiot kiinnittää PopSocketin esimerkiksi lasiseen puhelimen pintaan tai liukaspintaiseen puhelimenkuoreen. Kiinnitystarra on hyvin ohut välikappale PopSocketin ja puhelimen väliin, mikä parantaa kiinnipitävyyttä merkittävästi.

Yhdistä PopSocket autotelineeseen

Jos olet kiinnittänyt PopSocketin puhelimeesi ja autoilet paljon, tarvitset ehdottomasti PopClip tai Car Vent -autotelineen. PopClip autoteline kiinnitetään kaksipuoleisella tarrakiinnityksellä auton kojelautaan, jonka jälkeen PopSocketilla varustetun puhelimen voi sujauttaa paikoilleen. Car Vent -autoteline on muuten samanlainen kuin veljensä, mutta kiinnitys autossa tapahtuu töyntämällä se tuuletusritilään.

PopSocket Grip toimii täydellisesti PopSocket autotelineen kanssa PopSocket Grip toimii täydellisesti PopSocket autotelineen kanssa

 

PS. PopSocket Grip puhelinpidikkeet toimivat yhdessä langattomien latureiden kanssa!