Mobiilitukku / 10.02.2023

Mikä on PopSockets?!

Trendikäs, hauska, iloinen, kätevä - Muun muassa nämä adjektiivit kuvailevat PopSocketsia. Lue tarkemmin tästä näppärästä puhelintarvikkeesta.
Mikä on PopSockets?!

PopSockets puhelinpidikkeet ovat tällä hetkellä ylivoimaisesti kuumin lisätarvike puhelimiin ja tabletteihin. Mutta mikä sitten tekee näistä tötterömäisistä kapistuksista niin haluttuja ja monipuolisia? Tutustutaan hieman tarkemmin PopSocketseihin, niin tiedät tarkkaan: miten se toimii, viekö se tilaa, miksi se on niin erikoinen ja mihin ihmeeseen sitä käytetään?!

Miten se toimii?

PopSockets puhelinpidike kiinnitetään joko suoraan puhelimen takakanteen tai sitten sileäpintaiseen suojakuoreen. Me suosittelemme luonnollisestikin sen kiinnittämistä suojakuoreen, niin puhelimesi pysyy samalla myös suojattuna rikkoontumiselta. Kiinnitys tapahtuu PopSocketsin pohjassa olevalla jämäkällä liimalla (ei jätä jälkiä) ja sen voi irrottaa ja kiinnittää uudelleen useita kertoja, kunhan vain muistat pitää tartuntapinnan puhtaana!

PopSocketseja voi käyttää yhdessä minkä tahansa puhelimen tai tabletin kanssa. Myös suojakuorten ja koteloiden kanssa, joskin silloin kiinnityspinnan tulee olla mahdollisimman sileä ja tasainen parhaan mahdollisen kiinnityksen takaamiseksi.

PopSocketsin saa kätevästi kolmeen eri kokoon

Viekö se paljon tilaa?

Lyhyesti ja ytimekkäästi: EI! Kun PopSockets on taitettu ala-asentoon, se on paksuudeltaan vain 0,6cm. Kun sitten haluat käyttää sitä, nosta sitä ylöspäin ja se on sitten joko 1,5cm tai 2,4cm korkeudella. Valitset itse, mille portaalle haluat PopSocketsisi asettaa. Onneksi se onnistuu kätevästi vaikkapa yhdellä kädellä ja selän takana.

Mikä tekee PopSocketsista erikoisen?

PopSocketsin suosion salaisuus on sen monipuolinen väri- ja kuviovalikoima, kätevien toimintojen lisäksi. PopSocketsin ylin kerros on kuin pyöreä nappi, jonka päällysosa on kuvioitu mitä mielikuvituksellisin kuvioin aina puisista pinnoista värikkäisiin ja hauskoihin kiemuroihin. Valikoimastamme löytyy muun muassa Batman, marmori, kukka ja palmu -kuvoilla varustettuja PopSocketseja. Voitkin tehdä puhelimestasi yksilöllisen valitsemalla siihen sinun tyyliisi täydellisesti sopivan PopSocketsin.

Löydä-oma-PopSocket

Mitä käyttötarkoituksia on PopSocketsilla?

1. Parempi ote puhelimesta

Kun olet kiinnittänyt PopSocketin puhelimeesi kiinni, saat siitä huomattavasti paremman otteen kuin koskaan aikaisemmin! Pujota PopSocket sormiesi väliin ja se pysyy näpeissäsi, vaikka et puhelinta sen sivuilta puristaisikaan. Voit asettaa oman PopSocketsisi mihin tahansa kohtaan puhelimen takana, joten saat sen varmasti sinulle sopivaan ja luonnolliseen paikkaan. Netin selaaminen tai viestien kirjoittaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa, kun sinun ei tarvitse käyttää juuri ollenkaan puristusvoimaa, ja puhelimesi pysyy täydellisesti ja vakaasti paikallaan!

PopSocketsilla-saa-helposti-selfien

2. Aseta puhelin parempaan katselukulmaan

Koska PopSockets voidaan asettaa mihin kohtaan puhelimen takaosaa tahansa, ja tarvittaessa myös siirtää toiseen kohtaan, niin voit käyttää sitä kätevänä katselutelineenä. YouTube videoiden ja Netflix sarjojen katsominen onnistuu ilman kotikutoisia virityksiä puhelimen taakse, kun vain vedät PopSocketsisi auki ja laitat puhelimesi pöydälle. Täydellisestä katselukokemuksesta puuttuu enää limupullo ja karkkipussi!

Voit asettaa puhelimesi mielekkääseen katselukulmaan myös videopuheluiden ajaksi. Näin sinun ei tarvitse rasittaa käsiäsi puhelun aikana. Mikäli haluat asettaa tabletin parempaan katselukulmaan, suosittelemme käyttämään kahta PopSocketsia, jolloin tabletti pysyy parhaiten paikoillaan. Tabletit ovat kuitenkin sen verran suurempia ja painavampia verrattuna puhelimeen.

PopSockets-toimii-puhelintelineenä

3. Ota selfieitä helpommin

PopSocketsista saa erinomaisen ja tukevan otteen, joten selfieiden ottaminen on huomattavasti aikaisempaa helpompaa. Se on myös aiempaa turvallisempaa, kun sinun ei tarvitse pelätä puhelimen putoamista ollessasi vääntyneenä akrobaattiseen asentoon tai kurottaessasi kätesi sillan kaiteen ylitse. Saatkin paremmat ja vakaammat selfiet, joko etu- tai takakameraa käyttämällä ilman ylimääräisiä sydämentykytyksiä.

PopSockets-Selfie-1

4. Kierrä kuulokkeet PopSocketsien ympärille

Langalliset kuulokkeet ovat varma tapa kuunnella musiikkia missä tahansa. Niiden haasteena on kuitenkin johdot, jotka menevät taskussa helposti solmuun ja vievät muutenkin paljon tilaa. Mutkikkaiden johtokimppujen selvittäminen on työlästä ja ärsyttävää puuhaa, mutta onneksi PopSockets tarjoaa näppärän ratkaisun! Kun sinulla on kaksi PopSocketsia, voit pyöritellä niiden ympärille kuulokkeet nätisti ilman, että johdot sotkeutuvat tai täyttävät taskuja häiritsevästi. Kieritä johdot vain nättiin kahdeksikkoon ja kuulokkeet on helppo keriä PopSocketsien ympäriltä käyttöön heti, kun niille on tarve - eikä aikaakaan mene kuin muutamia sekunteja.

PopSockets-kuulokkeiden-paras-kaveri-1

5. Aseta puhelin esimerkiksi autoon

PopSockets puhelinpidikkeet voidaan asettaa erilliseen PopClip autotelineeseen, jolloin saat puhelimesi kiinnitettyä helposti auton kojelautaan. Kun autoteline on kiinnitetty autoon, nostat vain PopSocketsilla varustetun puhelimen telineeseen ja se pysyy tukevasti paikoillaan. Navigaattori onkin katseesi ulottuvilla koko ajan, jolloin voit keskittyä sataprosenttisesti ajamiseen.

Bonuskohta: Viihdytä itseäsi

PopSocketsin liikuttaminen ylös ja alas on parhaimmillaan hauskaa ajan tappamista! Ei ehkä se kaikista järkevin tai tärkein toiminto PopSocketsille, mutta silti mainitsemisen arvoinen ominaisuus. Stressilelu, joka kulkee taskussa mukana, on omiaan kuluttamaan turhaa energiaa esimerkiksi bussimatkalla tai lentoasemalla. Eikun vain napsuttelemaan omaa PopSocketsiasi ylös, alas, ylös, alas, ylös, alas…

Löydä oma PopSocket puhelinpidike!

PopSocket puhelinpidikkeiden hienous on niiden monipuoliset käyttömahdollisuudet. Myös niiden toinen toistaan trendikkäämpi ja hienompi viimeistely hellii silmää. Erilaisia kuvioita on kymmeniä erilaisia, ja lisää tulee koko ajan! Löydätkin oman PopSocketin kätevästi alati kasvavasta valikoimastamme.

Löydä oma PopSocket

Tee omasta puhelimen käytöstäsi huomattavasti aikaisempaa helpompaa ja tilaa itsellesi Mobiilitukusta trendikäs PopSocket puhelinpidike. Toimitamme sen sinulle salamannopeasti, lupaamme sen! ⚡️

Katso Kaikki PopSocketsit
Löydä oma PopSocket