Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple iPhone 14 Pro Max OtterBox Symmetry Plus Suojakuori, Musta
  • Apple iPhone 14 Pro Max OtterBox Symmetry Plus Suojakuori, Musta
  • Apple iPhone 14 Pro Max OtterBox Symmetry Plus Suojakuori, Musta Apple iPhone 14 Pro Max OtterBox Symmetry Plus Suojakuori, Musta

Otterbox

Apple iPhone 14 Pro Max OtterBox Symmetry Plus Suojakuori, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ma 11 joulu - ke 13 joulu

Musta OtterBox Symmetry Plus suojakuori antaa Apple iPhone 14 Pro Max puhelimellesi upean virtaviivaisen ulkonäön. Jätä suojaavuus OtterBox kuoren huoleksi ja elä jokapäiväistä elämääsi täysillä, sillä kuori on suojavuuden kannalta maailman luotetuimman brändin valmistama. Kuoren sisäinen materiaali ja ydin vaimentavat iskuja. Kuoressa on MagSafe -magneetti, joten kuori on yhteensopiva MagSafe -tuotteiden kanssa. Varmista siis Apple iPhone 14 Pro Max puhelimesi suojaavuus - tilaa OtterBox Symmetry!

Laadukkaat materiaalit

Suojakuoren kestävyys on sotilasstandardien (MIL-STD-810G) tasolla. Kuoressa on pinnoite, joka hylkii yleisimpiä bakteereita ja pitää näin kuoren puhtaana. Kuoren korkealle nousevat reunukset antavat hyvän suojan puhelimen reunoille ja näytölle.

39,99€

TukkuClub hinta 37,99€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!