Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple iPhone 12 Mini Goospery Camera Slide Armor Suojakuori, Musta
  • Apple iPhone 12 Mini Goospery Camera Slide Armor Suojakuori, Musta
  • Apple iPhone 12 Mini Goospery Camera Slide Armor Suojakuori, Musta
  • Apple iPhone 12 Mini Goospery Camera Slide Armor Suojakuori, Musta Apple iPhone 12 Mini Goospery Camera Slide Armor Suojakuori, Musta

Goospery

Apple iPhone 12 Mini Goospery Camera Slide Armor Suojakuori, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Ei saatavilla

Normaali toimitus: ma 25 syys - ke 27 syys

Musta Apple iPhone 12 Mini Goospery Camera Slide Armor suojakuori on täydellinen valinta aktiiviseen elämään ja rajuihin tilanteisiin! Kuoressa huippuluokan iskunkestävyys, kameran suojaus ja oterengas luovat kestävän kokonaisuuden, jonka käyttäminen on vaivatonta.

Liu’utettava kameran suoja ja kuoren kestävä rakenne

Goospery Camera Slide Armor kuoren takapuolella on kameran päälle liu’utettava kansiläppä. Kiinni ollessaan kamera on kuoren sisällä turvassa osumilta. Helposti avattava kansiläppä kestää käyttöä ja on nopeasti avattavissa kuvaamista varten. Kuoren muotoillut kulmat ja niiden sisään jäävät ilmataskut suojaavat puhelimen runkoa. Jykevän kuoren reunukset nousevat näytön yläpuolella suojaamaan etupuolta osumilta.

Sisäänrakennettu oterengas on miellyttävä

Jämäkkä muotoilu on miellyttävä käyttää, sillä kuoren takaosassa on kiinteä oterengas. Pyörivä ja taitettava oterengas helpottaa puhelimesta saatavaa otetta ja asettaa puhelimen tarvittaessa katselutelineeksi. Camera Slide Armor kuoren pehmeistä reunoista saa hyvän otteen ja näppäinten tuntuma on erinomainen.

PS. Suojaa Näyttö! Katso tästä sopiva panssarilasi!

16,99€

TukkuClub hinta 16,14€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!