Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple iPhone 12 / 12 Pro Screenor Bumper MagSafe Suojakuori, Kirkas

Screenor

Apple iPhone 12 / 12 Pro Screenor Bumper MagSafe Suojakuori, Kirkas

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ke 7 kesä - pe 9 kesä

Apple iPhone 12 / 12 Pro puhelimen kirkas Screenor Bumper MagSafe suojakuori kestävä tapa suojata puhelin rikkoontumiselta. Läpinäkyvän suojakuoren sivut ovat pehmeät sekä joustavat ja takaosa on kestävää kovamuovia. Laadukkaista materiaaleista valmistettu kuori tarjoaa erinomaisen suojan ja se myös vaimentaa iskuja, mikäli puhelimesi sattuu putoamaan. Kuoreen on upotettu magneetteja, joten kuori toimii saumattomasti MagSafe -teknologian kanssa tehden langattomasta latauksesta vaivatonta. Tyyliä ja suojaa jokaiseen tilanteeseen!

Pudotukset eivät enää pelota

Screenor Bumper suojakuori on muotoiltu ottamaan iskuja vastaan, jotta puhelimesi säilyy ehjänä tapaturman sattuessa. Kuoren kulmat on muotoiltu pehmentämään puhelimeen kohdistuvaa iskua. Sen reunat nousevat aavistuksen näytön yläpuolelle, kuten myös takaosa. Näin puhelin on kauttaaltaan hyvässä suojassa.

Kestävä ja läpinäkyvä

Bumper suojakuorissa yhdistyy sujuvasti joustava TPU-muovi sekä kestävä kovamuovi. Joustavien reunojen ansiosta reunukset kestävät kulutusta ja kovamuovinen takalevy pitää sisällään olevan puhelimen uudenveroisena. Kuoren takaosa on läpinäkyvä ja jättää puhelimen oman värimaailman kauniisti näkyviin.

PS. Suojaa Näyttö! Katso tästä sopiva panssarilasi!

18,99€

TukkuClub hinta 18,04€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!